5 motive pentru care să folosești krill oil!

Krill Oil  este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice – Krill Antarctic. Acesta are multiple beneficii în ceea ce privește sănătatea inimii, a creierului, a ficatului, articulațiilor, dar și în lupta împotriva colesterolului.

Comparativ cu uleiul de pește, uleiul de Krill este în mod natural mult mai pur, fără metale grele și toxine. Acest lucru se datorează faptului că, krill-ul se află la baza lanțului trofic. Dacă veți căuta păreri despre krill oil, veți vedea că majoritatea specialiștilor îl recomandă, acesta reprezentând noua generație în Omega 3 în promovarea sănătății.

5 motive

În ceea ce privește prețul krill oil-ului, trebuie să știți că acesta este destul de bun în raport calitate-preț. În prospect krill oil, se recomandă ca administrarea să se facă dimineața pe stomacul gol sau cu minim 30 de minute înainte de mesele principale.

Tu știi care sunt beneficiile krill oil? Iată 5 motive pentru care trebuie să îl folosești!

Sănătatea creierului

Fosfolipidele Omega-3 au un rol esențial în structura și funcţionarea corectă a membranelor celulelor creierului. După cum știm, creierul este format din 70% grăsimiiar DHA în formă fosfolipidică este cel mai bogat acid gras din creier. Acest acid ajută la menținerea funcției cognitive, susținând secreția de neurotransmițători ai fericirii!

Sănătatea inimii

Dacă vei căuta păreri ulei de krill, vei afla că acesta este mult mai avantajos decât uleiul de pește, reducând colesterolul mult mai repede și scăzând trigliceridele. Dacă luăm în considerare și preț krill oil, atunci cu siguranță veți începe să îl folosiți.

Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedicând coagularea sângelui. Reduc posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale, precum și riscul atacului de cord.

Sănătatea feminină

Uleiul Krill ameliorează  simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației. Conform prospect krill oil, o administrare de minim 3 luni cu 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale în ansamblu, ajutând la reglarea sistemului hormonal.

Reduce inflamațiile

Krill oil, prin Omega-3 ajută la reducerea inflamației și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație. Consumul regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive asupra tinerilor studenți, persoanelor în vârstă sau persoanelor cu risc crescut de anumite boli.

Sănătatea articulațiilor

Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorând durerea de la nivelul articulațiilor. Aceștia previn și apariția altor boli degenerative la nivel articular.

Tu cum îți protejezi sănătatea?

24 de comentarii


 1. stiam ca este bun pentru inima si sistemul circulator, dar nu aveam idee ca face treaba buna si pe segmentul articulatii. Bag de seama ca i-ar face bine si mamei acest ulei de krill.

  Răspunde

 2. Avand in vedere ca sunt bolnavicioasa de mica, am luat pastile si alte tipuri de tratamente de m-am saturat… Insa nu pot sa nu admit atunci cand un tip de produs este benefic pentru organism, iar uleiul de krill pare sa se incadreze aici.

  Răspunde

 3. Stiam de uleiul acesta ca are multe beneficii. Mi.ar fi de ajutor mai ales fiindca acum ceva timp am avut o criza de tahicardie..

  Răspunde

 4. Nu am mai auzit de acest ulei pana acum. Numele imi pare cat de cat cunoscut, dar mai degraba ma duce cu gandul la vreun film sf, nicidecum la un ulei care are atatea beneficii pentru sanatate.

  Răspunde

 5. Incerc sa am grija printr-un stil de viata sanatos, dar uneori avem nevoie si de ajutor, cum e acest ulei.

  Răspunde

 6. Este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra din timp si sa nu ne impotmolim atunci cand suntem mai in varsta. E mai bine sa prevenim decat sa tratam. Mi-a placut mult subiectul postarii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.