3 motive pentru care să alegi un fotoliu de masaj!

Am avut zile când ajungeam acasă de la birou și tot ce aș fi vrut să găsesc era un fotoliu de masaj! Da…aveam nevoie de un mijloc de relaxare. Să scap de stresul și oboseala acumulate în timpul zilei. Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Tokuyo.ro ne oferă fotolii masaj de relaxare, cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Fotoliile relaxante ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară.

sanatate-psihica

3 motive pentru care să alegi un fotoliu de masaj!

1. Functia de masaj al spatelui


Brațul robotic de masaj simulează prin balansare, frământarea. Astfel, asupra spatelui, se aplică tehnici de masaj profesionale. Obțineți o eficiență mult mai mare, mulțumită brațului mecanic al acestor 3 motive pentru care să alegi un fotoliu de masaj!. Fiecare vertebră și ligament este simulată, astfel încât fotoliul de masaj să își dovedească importanța!

fotoliu de mesaj

2. Masaj prin framantare

Cel mai important motiv pentru care aveți nevoie de un fotoliu de masaj este capacitatea acestuia de a face masajul prin frământare. Astfel durerile de spate se ameliorează, iar mușchii încordați sunt revigorați. Fibrele musculare își recapătă elasticitatea, iar noi ne vom simți mult mai relaxați după un asftel de masaj.

3. Functia de balansare

Mișcările înainte și înapoi, respectiv cele în jurul coloanei sunt ajustate prin funcția de balansare a fotoliuliului. Astfel fiecare vertebră și ligament sunt stimulate, se induce o poziție corectă a coloaneu, ajută circulația sanguină, activeză celulele. 

Clienții se declară mulțumiți, atât de calitate cât și de prețul fotoliului de masaj. Fotoliul vine dotat cu o telecomandă extrem de ușor de manevrat, cu acces facil la butoane. Are un buzunar separat pentru telecomandă, protejând-o astfel de praf.

Așadar, dacă vă simțiți obosiți, somnul nu este odihnitor deloc, vă recomand un fotoliu pentru masaj. Cu acesta veți fi mulțumiți. Și este și un cadou extrem de frumos pentru jumătatea ta. Dacă vrei să impresionezi și să ai o soție sau un soț fericit, atunci trebuie să cumperi un fotoliu de masaj.

24 de comentarii


 1. Ne-am tot propus să ne luam un astfel de fotoliu in living, cred ca ar fi vedeta livingului si preferatul musafirilor!

  Răspunde

 2. Abia astept sa ajung la fiul meu la Tm. Am vazut ca are un astfel de fotoliu, nu al lui personal ci al gazdei. Sper sa ma tina, sa nu il stric 😀 Nu stiu ce tonaj tine.

  Răspunde

 3. Am testat mai multe variante si zau ca nu am nevoie de motive pentru a-mi lua un asemenea fotoliu… Am nevoie doar de spatiu si bugetul necesar :).

  Răspunde

 4. Sunt multe astfel de fotolii în mall-uri, dar nu am fost tentata sa le incerc. Eu apelez la un profesionist pentu a ma relaxa cu masajul, mai ales cel terapeutic, dar in lipsa acestuia, cu siguranta si astfel de fotoliu te poate salva sau macar relaxa.

  Răspunde

 5. am vrut sa-mi iau ceva d egenul din jysk, dar am constatat ca era mai mult o vibratie, nu un masaj. dar mai repede as cauta ceva de genul, sa maseze tot corpul, si picioarele

  Răspunde

 6. M-am relaxat si eu de cateva ori la munte intr-un astfel de fotoliu. Ar fi foarte interesant sa am asa ceva acasa. Cred ca la fiecare 30 de minute m-as pune la masaj

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.