Noiembrie vine cu noi achiziții!

Deși nu este una dintre lunile mele preferate, noiembrie a sosit cu noi achiziții pentru mine. Shoppingul online a început să îmi placă din ce în ce mai mult. De data aceasta, Zaful a fost site-ul pe care l-am vizitat și de unde mi-am comandat o pereche de adidași foarte comozi și un set mare de pensule.

Noiembrie vine cu noi achiziții pentru mine!

De ceva vreme îmi doream să îmi iau o pereche de adidași. Până să rămân gravidă cu fetele, nu obișnuiam să port încălțăminte sport. După ce am născut, nu m-am mai putut încălța cu tocuri foarte înalte. Adidasii pe care i-am luat de aici sunt superbi. Îmi place modelul, îmi place că sunt foarte ușori și foarte comozi. Materialul este foarte moale și mă simt atât de bine cu ei.

Am avut noroc că vremea încă a ținut cu mine și am putut să îi mai încalț. Am avut noroc că i-am găsit și la un super preț. Acum văd că nu mai sunt, însă este posibil să apară din nou pe stoc. Puteți să urmăriți produsul.

Adidași – link aici

Niciodată nu am suficiente pensule pentru machiaj. Nu realizez eu machiaje profesionale, dar în fiecare dimineață, înainte de a ieși din casă, îmi fardez și eu ochii și îmi dau cu rimel. Puțin fond de ten și rujul de pe buze…și gata machiajul! Când am văzut setul acesta pe Zaful, mi-am spus că trebuie să îl iau. Și…chiar a meritat, plus că nu am dat deloc mult pe el.

Setul conține 20 de bucăți de pensule de diferite mărimi, un burete pentru machiaj în forma unei picături de apă și încă un burete de machiaj de forma unui ou.

Pensule machiaj – link aici

Vă plac produsele pe care mi le-am comandat de pe Zaful? Voi ați cumpărat de aici?

17 comentarii


  1. Pensulele acelea de machiaj arata foarte bine pentru 9 dolari, pe bune. Mi-am comandat si eu un set pe alt site, dar cred ca iar mi le-a mancat vreo scroafa de la Posta, ca sunt intrate in tara de mai bine de o luna si la mine nu au ajuns.

    Răspunde

  2. Nu prea comand online pentru ca imi place sa ies la shopping, sa ma plimb si sa aleg un produs vazandu-l.
    Luna aceasta m-am cadorisit cu o noua pereche de botine.

    Răspunde

  3. Chiar sunt frumoase încălțările. Și eu îmi doresc de ceva timp adidași negri, doar că nu știu cum reușesc, dar tot albi ajung să-mi iau.

    Răspunde

  4. Alegeri foarte faine! Sa le folosesti cu placere! Ma tot gandesc sa fac si eu o comanda la Zaful…

    Răspunde

  5. Sunt frumosi adidasii si sigur sunt comozi datorita pernei de aer pe care o au. Imi place mult si setul de pensule. Si eu trebuie sa-mi mai cumpar cateva, ca de curand am inceput iar sa am o pasiune pentru farduri si zau ca nu stiu unde imi sunt toate pensulele pe care le avem.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.