Cum o poți avea invitată pe Antonia la nunta ta!

Antonia este unul dintre artiștii preferați ai mei. Are o voce extrem de caldă, o tonalitate greu de confundat. Este unică, așa cum fiecare artist consacrat este unic. Fiecare mireasă ar fi mândră să o aibă invitată la nunta ei. Am o veste bună pentru voi. Dacă vă doriți să vă cânte Antonia la nuntă, Globalbooking vă împlinește dorința.

Antonia

Antonia și-a început cariera de artist în România, în anul 2010, cu melodia “Morena”. Această piesă a devenit un hit foarte repede. Fanii au îndrăgit-o pe cântăreață pentru talentul ei aparte. Cariera sa ascendentă, presărată cu melodii dance și house-club a fost recunoscută atât în România, cât și peste hotare de fanii săi, de televiziuni, radiouri și case de discuri.

Cum o poți avea invitată pe Antonia la nunta ta!

Dacă îți dorești ca evenimentul pe care îl organizezi să fie în atenția tuturor, atunci ai nevoie de un artist complet! O prezență scenică impecabilă și o voce extraordinară! O poți avea pe Antonia la nuntă, te poți bucura de ea. La fel de bine îți poate cânta Antonia și la botez. Evenimentul va fi cu adevărat special, un succes pentru care vei primi numeroase reacții pozitive.

Pentru a afla un telefon al Antoniei, dar și prețuri, apelează serviciul de impresariat al acesteia. Așa vei afla și detalii cu privire la rezervare și te vei asigura că va avea un concert incendiar chiar la evenimentul pe care îl organizezi tu.

La botez, dar și la nuntă, Antonia promite spectacole originale, pline de energie. Un show de senzație, cu surprize, coregrafii, lumini și dansatori…acestea sunt doar câteva dintre ingredientele cu care te va bucura îndrăgita cântăreață.

Global Booking este una dintre cele mai mari agenții de impresariat din România, cu aproape 10 ani de experiență în domeniu. Colaborează cu artiști recunoscuți la nivel mondial, printre care INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss și Carla’s Dreams.

O vrei pe Antonia la evenimentul tău? Atunci caută un contact pe Globalbooking, afli prețuri și cântăreața îți va încânta invitații. Vei rămâne cu amintiri plăcute, iar toată lumea va fi extrem de fericită să o vadă în carne și oase pe frumoasa artistă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.