Alo…alo…urgențe! Caut un cabinet stomatologic în sectorul 1!

Zilele trecute am avut o urgență, căutam un cabinet stomatologic în sectorul 1. Durerea de măsea pe care o aveam de câteva zile se întețea și mă împiedica să îmi desfășor activitățile zilnice. Știți ce înseamnă durere de dinți? Dacă nu, sunteți un caz fericit!

Încă de mică am avut o teamă în ce privește cabinetele stomatologice sau doctorul stomatolog. Cred că și din cauza faptului că nici un medic stomatolog pe care l-am vizitat în copilărie nu a încercat să fie blând, să vorbească în așa fel încât să îl îndrăgesc. Din contră, de fiecare dată când auzeam zgomotul acela venind din cabinet, inima începea să îmi bată cu putere și nici nu știu când ieșeam afară!

Totul însă s-a schimbat, când la o căutare de un cabinet stomatologic în sectorul 1, am nimerit la Clinica Dr Dragus. O clinică ce are o singură grijă –  frumusețea și sănătatea dinților noștri!

cabinet stomatologic în sectorul 1

Ai nevoie de un cabinet stomatologic în sectorul 1? Atunci trebuie să vizitezi clinica Dr Dragus!

După ce am făcut o programare la clinică, am așteptat cu nerăbdare și cu mari emoții ziua cea mare. Întâlnirea cu doctorul stomatolog! V-am povestit că îmi era teamă de cabinetele stomatologice, așadar cu frică am pășit și pragul acestei clinici.

Zâmbetul este foarte important pentru noi toți, suntem mult mai frumoși atunci când zâmbim. Dacă din motive ce țin de dantură nu poți zâmbi, atunci este necesară vizita la un cabinet stomatologic. Profesionalismul și încrederea pe care ți-o dă doctorul stomatolog te ajută să treci cu bine peste prima vizită. Vei reveni, pentru că știi că doar așa vei avea o dantură de invidiat!

De ce să apelezi la Clinica Dr Dragus, cel mai bun cabinet stomatologic în sectorul 1?

Pierderea unui dinte duce la pierderea încrederii de sine. Însă nu doar aspectul estetic este afectat, ci și masticația apărând astfel diferite afecțiuni în organism. Ai nevoie de implanturi dentare, prin care ți se recrează în os rădăcini artificiale. Este important să știi că implantul dentar funcționează exact ca și dinții tăi naturali. Poți să mănânci orice și vei putea zâmbi din nou din toată inima. Mai mult, îți vei păstra aspectul tineresc al chipului.

Ai observat o carie destul de urâtă pe un dinte? E bine de știut că acel dinte poate fi salvat cu un tratament endodontic potrivit. Aceasta ar trebui să fie întotdeauna prima opțiune și nu extracția. Păstrarea dintelui natural pe arcadă are multiple beneficii.

Prin endodonție microscopică se pot vedea detalii care nu pot fi observate cu ochiul liber. Astfel, pot fi efectuate intervenții de mare finețe, fiind sigur că niciun detaliu nu va scăpa medicului.

Parodontoza poate duce la pierderea dinților prin distrugerea țesutului moale și a osului. Este periculoasă netratată, necesitând o abordare complexă. Cu un tratament parodontoză poate fi însă stopată și ținută sub control.  Primul pas constă în detartrajul minuțios supra și subgingival. Însă, în funcție de cât de avansată este afecțiunea se va interveni și chirurgical.

Toate acestea le puteți primi la Clinica Dr Dragus, pe care o consider cel mai bun cabinet stomatologic în sectorul 1. Este important să găsim acea clinică care ne oferă siguranță, ne redă speranța și zâmbetul înapoi.

2 comentarii


  1. daca ma intrebai pentru sectorul 5, iti ziceam. In sectorul 1 nu stiam niciunul, dar uite ca ai descoperit tu. Sigur va fi utila informaatia celor care cauta cabinet stomatologic in aceasta zona.

    Răspunde

  2. Am trecut prin multe cu dantura si am facut mai mult de 10 anestezii. Obisnuiam sa le numar si ii spuneam medicului de fiecare data la a cata sunt :)), insa dupa ce am trecut de 10 am cam pierdut sirul. Problema cu teama de medici stomatologi am avut-o si eu in copilarie si m-a bantuit si in adolescenta. Pana cand am descoperit un medic care m-a scapat de frica. Cred ca sunt rari medicii care au rabdare cu fiecare pacient si care fac si lucrari bune. Ma bucur cand citesc ca si alti oameni au descoperit cabinete stomatologice cu medici de incredere.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.