Pentru siguranță și confort, apelează la hidroizolații terase de bloc!

Dacă locuiești la bloc, una dintre problemele majore ține de reparațiile acestora, având nevoie de hidroizolații terase de bloc. Atunci când ne-am cumpărat apartamentul, la etajul 4, părea destul de OK. Asta doar la prima vedere. Am muncit foarte mult la el, l-am renovat, l-am redecorat. Însă primul lucru pe care soțul meu l-a făcut a fost să izoleze acoperișul. Altfel riscam să plouă în casă și să strice toată munca noastră.

Hidroizolații terase de bloc – principalele avantaje!

Durabilitate. Hidroizolația acoperișurilor este o operațiune care se realizează de către specialiști, cu instrumente speciale, omologate. Reparația acoperișurilor blocurilor se rezolvă foarte ușor cu ajutorul membranei TPO. Mulțumită acestei membrane, hidroizolații terase de bloc devin foarte rezistente.

acoperisuri verzi

Dacă iți izolezi acoperișul cu membrana TPO, primești o garanție de cel puțin 10 ani și o durată de viață de 30  de ani. Aceasta spre deosebire de hidroizolațiile bituminoase care se deteriorează destul de repede, pe toată suprafața terasei.

Adaptabilitatea. Datorită faptului că membrana TPO conține poliolefin termoplastic, hidroizolații terase de bloc sunt elastice și adaptabile oricărei suprafețe neregulate.

Această membrană este folosită și pntru hidroizolații fundații, pivnițe și beciuri. Să nu uităm că hidroizolațiea fundației nu este un moft sau un lux, este o necesitate extrem de importantă de care depinde casa ta.

Protecția mediului. Aceste membrane au fost construite cu tehnologii de ultimă generație, respectând astfel normele ecologice și păstrând un mediu curat și sănătos. Așadar, aceste hidroizolații terase de bloc sunt prietene cu mediul înconjurător.

Hidroizolații terase de bloc

Ușurința aplicării. Un lucru util și bine de știut este faptul că membrana TPO cu care se lucrează pentru hidroizolația unui acoperiș se aplică imediat, extrem de ușor. Asta face ca hidroizolația să fie facil de realizat, rapidă.

Hidroizolații terase de bloc – profesionalism și seriozitate!

La început, am dat o simplă căutare pe internet…hidroizolații terase de bloc, așa am ajuns aici și am fost foarte surprinsă de abordarea profesionalistă, de atenția acordată. Firma vine și cu o supriză plăcută atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi: hidroizolații containere modulare, case făcute din containere sau containere de birou.

Ai nevoie de un acoperiș răcoros? Îți dorești să ai parte de temperaturi interioare mai cofortabile? Atuci ai nevoie de hidroizolații terase de bloc, de o membrană TPO ce reflectă razele ultraviolete ale soarelui.

13 comentarii


  1. Articolul tau imi aduce aminte de vremea cand locuiam la bloc. Cei care stateau la ultimul etaj se plangeau mereu din cauza problemelor aparute vara cand ploua si iarna cand se mentinea zapada. Pana s-au hotarat sa hidroizoleze a durat ceva, dar apoi a fost…alta viata cum s-ar spune.

    Răspunde

  2. Chiar daca nu stai la ultimul etaj tot ai nevoie de hidroizolatie, la un beci, o pivnita, nu ai vrea sa iti pluteasca muraturile in apa la prima ploaie din cauza infiltratiilor 🙂

    Răspunde

  3. multe persoane am auzit ca au mari probleme, ar trebui sa tina cont de specialisti buni, nu toti pot face o lucrare calitativa!

    Răspunde

  4. Mă bucur să văd că tot mai multe lucruri bune se fac ținând cont de mediul înconjurător. Confortul și siguranța contează enorm, dar și liniștea sufletească la fel. 🙂

    Răspunde

  5. Si noi am izolat in aceasta vara blocul unde stau bunicii mei si chiar vorbeam zilele astea cu ei si imi ziceau ca este o diferenta uriasa fata de inainte! Acum altfel circula aerul si altfel se mentine caldura 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.