Descoperă facilitățile pe care ți le oferă un apartament cu 2 camere!

Apartament cu 2 camere, nou, într-o zonă bună…este ceea ce își dorește oricine. De ce un apartament cu 2 camere? Pentru că este exact ceea ce are nevoie un cuplu tânăr, aflat la început de drum. Nu este o singură cameră, precum o garsonieră, dar este puțin mai micuț decât un apartament cu 3 camere.

Dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare București, atunci trebuie să faci o vizită la noul complex rezidențial Nusco Città. Aici vei descoperi o atmosferă plăcută , mai multe tipuri de apartamente 2 camere București te așteaptă. Sunt diferite prin compartimentare și poziționare, dar au aceleași dotări moderne, ce îți permit să alegi un design interior așa cum îți dorești.

Ce dotări îți oferă un apartament cu 2 camere la Nusco Città?

 • Încălzire centrală termică
 • Obiecte sanitare de înaltă calitate
 • Închideri exterioare și termosistem
 • Prize și întrerupătoare B-TICINO
 • Tâmplărie exterioară TRI-PAN – Pinum
 • Încălzire în pardoseală
 • Parchet laminat 10mm
 • Pregătire aer condiționat
 • Placări ceramice de înaltă calitate
 • Ascensoare de ultimă generație
 • Tâmplărie interioară Pinum

Suprafețele construite în apartamentele cu 2 camere București sunt de aproximativ 70 mp. Ceea ce te va impresiona cu siguranță este lumina naturală care pătrunde din abundență în noua ta casă.

Pentru fiecare dintre noi, visul de a avea propria casă este cel care se conturează îndată ce ne întemeiem o familie. Acest vis trebuie să devină realitate. Printr-o simplă căutare vânzări apartamente 2 camere București, vei găsi apartamentul la care ai visat. Cu ochii minții, te vezi deja gătind la aragazul situat lângă fereastra larg deschisă. Soțul tău se uită la televizorul din sufragerie, în timp ce îl supraveghează pe micuțul ce explorează camera de-a bușilea. Tu ce îți dorești? Un apartament nou sau vechi?

De ce să alegi un apartament cu 2 camere de la Nusco Città?

apartament cu 2 camere

Pentru că este construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, având soluții extra moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere. Complexul Città Residential Park  beneficiază de spații verzi comune, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare și spațiu comercial. Toate acestea se află în incinta complexului, monitorizat și securizat.

Città Residential Park îți oferă siguranță, protecție și calitate. Investește inteligent în viitorul tău și cumpără-ți o casă așa cum ai visat.

2 comentarii


 1. un apartament, fie el cu 2 camere sau mai multe, trebuie sa fie in primul rand suficient de spatios, nu mai mic de 50mp ca eu am stat intr-unul de 35 mp si stiu cat de nasol e sa nu ai loc sa te misti.

  Răspunde

 2. Stiu de Nusco Citta pentru ca de vreun an eu si logodnicul meu suntem in discutii in legatura cu viitoarea noastra locuinta. El ar cam vrea Brasov, eu as cam vrea Bucuresti, asa ca am ajuns sa studiez piata imobiliara din Bucuresti si sa ii arat tot felul de oferte. Apartamentele cu 2 camere de la Nusco Citta sunt chiar frumoase.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.