3 motive pentru care căminul tău are nevoie de copertine retractabile!

Ce protejează casa de căldură și lumină….folosirea unei copertine retractabile. Fără să ne dăm seama, o copertină este foarte utilă pentru o locuință, asigurând un confort atât fizic cât și estetic.

copertine retractabile

Cu sisteme de închidere rezistente, ele trebuie să țină cont de arhitectura locuinței. Aceste copertine retractabile reprezintă un angajament pe termen lung, pentru că trebuie să fie rezistente, sigure, dar și frumoase. Acordă eleganță spațiului pe care îl acoperă, dar și protecție.

De ce recomand copertine retractabile? Iată doar 3 motive, sigur mai găsiți voi și altele!

1. Protejează de soare, de razele UV, de radiațiile solare periculoase. Asemănătoare marchizelor, copertinele retractabile permit reglarea nivelului de lumină și a temperaturii. Marchiza este o învelitoare pentru balcon, fereastră sau terasă. Aceasta protejează împotriva soarelui, dar și a prafurilor sau reziduurilor ce pot afecta sănătatea ta sau a familiei tale.

2. Dacă ai nevoie de protecție împotriva ploilor sau a vântului, atunci ai nevoie de copertine retractabile. Locuiești la bloc și te interesează confortul termic vara, iar iarna protecția împotriva ploilor, a vântului și a ninsorii? Atunci cu siguranță copertine balcon este exact ceea ce cauți!

copertine balcon

Deși funcționează precum niște parasolare exterioare, veți putea să vă bucurați de curte, balcon sau terasă în orice moment al zilei. Te poți bucura de natură oricând, dar ai posibilitatea și de a regla temperatura din casă după necesități.

3. Dotarea cu senzori de vânt, temperatură și lumină transformă aceste copertine retractabile în copertine inteligente. Astfel grădina ta va fi atât de bine protejată cu ajutorul unei copertine terase. Chiar dacă este o dimineață ploioasă, terasa va deveni un loc minunat  pentru a lua micul dejun sau a servi cafeaua fierbinte.

copertine terase

Alege inteligent! Folosește copertine retractabile pentru un plus de protecție!

Chiar dacă locuiești la bloc sau la casă, cu siguranță ai înțeles necesitatea și eficacitatea unei copertine retractabile. Indiferent că vorbim despre balconul pe care îți dorești să îl transformi într-o mini grădină sau despre terasa în care te simți cel mai bine, ai nevoie de protecție. Iar o copertină asta îți aduce: protecție, siguranță, dar și eleganță.

În ultimii ani, copertinele retractabile dețin un loc important pe piață, grație aspectului lor practic și estetic. Bucură-te de aceste copertine acasă sau la terasă, în fiecare moment al zilei sau a anului. 

13 comentarii


  1. Eu am admirat mereu marchizele colorate în tarile in care mergeam in vacanta de vara! Sunt colorate si desingul lor este minunat!

    Răspunde

  2. Sunt de mare folos mai ales ca sunt pe multe modele, se pot regla cu usurinta si sunt retractabile. Imi plac mult cum arata la micile balcoane din Italia 🙂

    Răspunde

  3. Eu le gasesc la fel de utile pe cat zici si tu. Am vrut intr-un timp sa iau o copertina de genul pentru la socrul meu la curte. Am cautat la cateva magazine cunoscute si nu m-a multumit ofertele pe care le-am vazut. Ma bucur sa vad ca acum oferta este mult mai diversificata si am de unde alege

    Răspunde

  4. ma tot gandeam si eu sa pun asa ceva la geamuri. chit ca stam la bloc, problema e ca suntem la ultimul etaj si cred ca ar fi utile pentru apararea impotriva ploii, mai ales

    Răspunde

  5. Mi-ar placea tare mult, atunci cand o sa avem apartamentul nostru, sa montam o astfel de copertina retractabila la balcon. Asta pentru ca eu imi doresc sa nu inchidem balconul, sa pot sta acolo ca intr-un spatiu deschis, sa iau micul dejun, sa citesc, chestii de genul acesta… insa in acelasi timp sa pot proteja bunurile din balcon in caz de ploaie si ninsoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.