De acum, pata de vin nu mai este un dușman! Alege cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti!!

În ultima vreme, timpul se înverșunează să ne fie un dușman chiar periculos. De cele mai multe ori nu mai avem timp de noi, cu greu ajungem la un coafor, ce să mai vorbim de hainele noastre…Să avem grijă de ele așa cum ar trebui. Ai fost la o petrecere și din greșeală ai vărsat vin roșu pe tine…Îți spui…gata, până aici i-a fost rochiței mele preferate. Însă, nu…nu este așa. Ai nevoie de o curatatorie haine în Bucuresti.

curatatorie haine in Bucuresti

De ce Celsius Clean? Pentru că echipa de aici este specializată în scoaterea petelor, folosind cei mai buni detergenți. Aceștia sunt utilizați în doză optimă, asigurând tratamentul cel mai potrivit cu natura materialelor din care sunt confecționate hainele. Este o curatatorie haine in Bucuresti la care poți apela cu încredere ori de câte ori ai nevoie.

Alege o curatatorie haine in Bucuresti eficienta!

Sunt sigură că orice femeie își dorește să păstreze rochia de mireasă, astfel încât peste ani și ani să o poată arăta fiicei sau nepoatei. Însă după o zi și o noapte îmbrăcată în ea, rochia nu mai arată așa cum ai cumpărat-o, nu? Cu siguranță o pată, dacă nu mai multe tronează pe ea. Celsius Clean este o curatatorie rochii de mireasa, echipa fiind deosebit de atentă astfel încât să păstreze frumusețea celei mai speciale rochii pentru tine. În acea zi, ai strălucit, ai fost atât de frumoasă, ținuta ta a fost una asemănătoare unei prințese.

Curatatorie rochii si fuste

Și asta nu este tot. Cu toții iubim hainele de piele sau de blană, dar acestea au nevoie de o atenție deosebită. De aceea este indicat să le lași pe mâna experților. Dacă ai nevoie de o curatatorie piele in Bucuresti, trebuie să știi că la Celsius Clean se folosește o tehnologie a spălării hainelor extrem de potrivită. Curățarea acestor haine mai speciale reprezintă o misiune principală pentru Celsius Clean, cea mai eficientă curatatorie haine in Bucuresti, astfel încât clientul să plece mulțumit și să revină ori de câte ori are nevoie.

curatatorie piele si haine de exterior

Celsius Clean, o curatatorie haine in Bucuresti ce foloseste metoda dry cleaning!

Această curatatorie chimica din Bucuresti are mașini de spălat haine speciale astfel încât curățarea hainelor să fie rapidă și eficace. Dry cleaning este o metodă de curățare care nu utilizează apa, ci doar solvenți speciali pentru curățarea chimică și echipamente speciale pentru spălarea chimică.

Dacă și tu ai nevoie de un ajutor, de o curatatorie pentru haine in Bucuresti, Celsius Clean reprezintă alegerea ideală, indiferent că este vorba de spălatul sau călcatul unei cămăși, de curățatul covoarelor sau de eliminarea petelor dificile de pe hainele preferate.

14 comentarii


  1. Apelez si eu la spalatorie atunci cand am haine mai pretentioase sau de ocazie. In rest ma chinui cu ele cum pot. Oricum ar fi, camasile sotului le mai duc din cand in cand. Cum le calca acolo, nu le calca nimeni

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.