Biciclete indragostite sau indragostiti de biciclete

Eram copii pe biciclete, iar bicicletele se cautau una pe cealalta. M-am gandit atunci ca daca oamenii isi cauta mereu sufletele pereche si ele fac la fel.

Eu aveam una  de fata, portocalie, a ta fiind neagra. Uneori ma prefaceam ca am cazut si plangeam cu degetele rasfirate sa vad daca vii sa ma ridici. Nici nu simulam bine ca erai langa mine. Dupa ce am mai crescut, spuneai:

-Ce naiba? Nu inteleg cum poti sa cazi de pe o bicicleta asa de buna! S-au facut statistici si din 100 de persoane care merg pe biciclete Pegas, doar 2-3 care sunt neatente cad. Nu te mai uita in alta parte, ci inainte!

-Stiam eu ca nu ma ajuti din toata inima, i-am strigat printre lacrimi!

-Of, intelegi mereu gresit! Ma tem sa nu te ranesti mai rau intr-o zi, asta-i tot. Daca vrei sa stii adevarul, as prefer sa cad eu in locul tau.

Am invatat sa ne iubim cu adevarat mergand alaturi pe biciclete si eu renuntam incet-incet la mine si el a renuntat incet-incet la el si am inceput sa ne gandim la noi!

A fost un timp cand ne-am gandit sa facem prima nunta pe biciclete electrice  din Romania.

Acum ne ducem impreuna la serviciu, facem piata amandoi, apoi mergem in parc si facem de doua- trei ori turul lacului pe biciclete eliberandu-ne de tot stresul si de toata energia negativa acumulate in zilele infernale de la locul de munca. Nu ne-am certat niciodata, ne eliberam tensiunile plimbandu-ne in aer liber. Uneori asezam bicicletele una langa cealalta, iar noi ne lungim pe iarba admirand cerul.

Eu cred ca Pegas ne-a unit fiindca asa s-au cunoscut parintii nostri, asa ne-am cunoscut noi, iar simultan cu cresterea noastra au crescut iubirea, increderea si respectul, pana cand am realizat ca suntem dependenti de biciclete si unul de celalalt.

Ultima comanda, la biciclete electrice am plasat-o impreuna ca sot si sotie. Am folosit vouchere Bucuresti 500 si am decis sa achitam in rate sa ne fie mai usor, iar cu punctele de fidelitate ne-am cumparat si hanorace la fel. Fericirea adevarata in cuplu incepe cu o plimbare romantica pe biciclete!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.