Oprește timpul în loc! Alege cel mai bun fotograf!

Timpul…acest dușman nemilos al nostru. Uneori parcă aleargă…nu apuci să te bucuri de nimic; ai impresia că viața trece prea repede pe lângă tine. Și tu nu ai gustat încă nimic din ce îți oferă. Ești proaspătă mămică? Nu lăsa cele mai frumoase momente să treacă fără a fi imortalizate. Alege un fotograf bun, pentru a păstra inocența copilului tău!

Gabriel Valentin Comănescu își dorește să vadă oameni fericiți. Are o singură motivație: să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor! Dacă nu ați auzit încă de el, uite care a fost retrospectiva lui Gabriel Comănescu în 2017. Interesant, nu?

Oprește timpul în loc! Alege fotograf Gabriel Comănescu!

Peste ani, vei avea o plăcere imensă să deschizi albumele foto și să revezi cu ochii minții cele mai frumoase momente. Cele mai nevinovate și inocente clipe, primul pas al copilului tău. Prima buclă ce îi pică pe frunte. Primul zâmbet! Toate acestea sunt atât de importante pentru noi. Uneori însă nu ne dăm seama de acest lucru. Însă Gabriel Comănescu știe să surprindă exact acele imagini ce vor avea un impact foarte mare asupra ta.

De ce să alegi Comănescu Gabriel? Pentru că ai ocazia a de a crea propriul album foto, exact după cum îți dorești. Apelând la serviciile fotografului Gabriel Comănescu, vei putea să alegi de fiecare dată felul în care vei păstra amintirile petrecerii de botez sau oricărui alt eveniment important din viața ta.

Însă nu se oprește aici. Gabriel Valentin Comănescu te ajută să îți faci cunoscută afacerea. Astfel într-un decor profesionist, materialele tale sau suporturile digitale vor prinde o formă deosebită, ce va avea lipici la public. Merită să încerci!

Studioul unde se realizează ședințele foto este dotat cu aparatură modernă, decoruri, lumini, pentru că a investit în aparatură știind cât este de importantă în munca lui. Însă daca nu te poți deplasa, ești prea ocupat și nu găsești o portiță, Comănescu Gabriel vine la tine, în orice locație pe care i-o comunici.

Se spune că fotografia este acea poveste care nu a reușit să fie spusă în cuvinte. Este o pasiune care oprește timpul în loc și te ajută să păstrezi o secundă care tocmai a trecut pentru eternitate. Desigur, pentru a surprinde momente unice, ai nevoie de un echipament profesional, dar primele cadre le tragi cu sufletul.” – declară fotograful Gabriel Comănescu. Așa să fie oare?

4 comentarii


  1. Eu sunt pro fotografii realizate de profesionisti. Prefer sa apelez din cand in cand la un fotograf bun pentru o serie de cateva poze, decat sa fac eu o tona de fotografii din care abia daca reusesc sa aleg cateva. Si la nunta o sa ma axez foarte mult pe partea foto. Video nu vreau, insa fotografii chiar imi doresc sa am, pentru ca pe acestea chiar le gasesc utile, pe de o parte pentru ca le pot posta pe retelele de socializare si in articole pe blog, iar pe de alta parte pentru ca le pot printa si pune in rama ori sa realizez niste colaje frumoase intr-o rama de mari dimensiuni. Pentru mine fotografia chiar are un loc aparte in sufletul meu, ba chiar am facut un curs in trecut :D.

    Răspunde

  2. Noi cand am facut cununia civila nu prea aveam bani, asa ca nu ne-am permis in fotograf profesionist si am rugat un prieten sa faca ceva poze. Evident ca acum ne pare rau, dar nu mai avem ce face, nu?

    Răspunde

    1. Ce puteti face este ca pe viitor sa acordati o mai mare sansa amintirilor voastre. Cel putin pentru copiii, nepoti.
      De multe ori ne gandim daca sa angajam un fotograf pe principiu „dar ce imi trebuie mie? vor fi cativa prieteni cu telefoane, vor posta pe facebook…” dar nu realizam ca albumul nuntii, a botezului, etc, este de fapt pentru copiii nostrii.
      Tu cand te-ai uitat ultima data la o fotografie cu parintii tai?

      Răspunde

  3. La un eveniment este important sa alegi si o cabina foto mai ales cele care scot si fotografiile instant. Pleci direct cu amintirile de acolo. 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.