4 motive pentru care să îți cumperi propriul apartament!

Tuturor ne place să ne mândrim cu căsuța noastră, cu un apartament care să fie proprietate personală. De ce? Nu știu…așa ne-am născut, așa am fost educați, așa am văzut la părinți. În majoritatea țărilor unde am cunoscuți, nu este așa. Oamenii locuiesc în chirie, toată viața, pentru că este mult mai ieftin așa. De îndată ce întemeiezi o familie, următorul pas este să îți cumperi apartamentul mult visat. Iar pentru asta, ai nevoie de cineva care să te ajute cu o ofertă de apartamente de vânzare.

Home, Acasă, Casă Dulce Casă, Cheie, Bun Venit

4 motive pentru care să îți cumperi propriul apartament!

1. Vei fi mândru în momentul în care ți se înmânează cheia de la căsuța ta. Îți dai seama, ești proprietar, de acum înainte ai casa ta, chiar dacă pentru asta este nevoie să plătești rate sau credite. Vei putea face ce vrei tu aici, dacă într-o zi nu ai chef să faci curat poți să nu faci. Nu este ca în cazul în care stai cu chirie și te poți nimeri oricând cu proprietarul la ușă, poate în inspecție…

2. Ai posibilitatea să alegi casa pe care vrei să o cumperi. Să aibă școala sau căminul în apropiere, să existe un parc, un loc plin cu verdeață unde te poți relaxa împreună cu copiii după o zi obositoare. Dacă există și supermarketuri sau o piață în apropiere este și mai bine.

Cele mai căutate apartamente de vânzare în București sunt în zonele cu grădinițe, școli, supermarketuri în apropiere. Nu-i așa?

3. De cele mai multe ori, în cazul apartamentelor de vânzare, beneficiezi și de loc de parcare. După cum știm cu toții, un loc de parcare în orașele mari este destul de dificil de găsit. În ultima perioadă numărul mașinilor a crescut considerabil și este o adevărată aventură să găsești un loc de parcare când te întorci târziu de la job. Propriul tău loc de parcare îți acordă posibilitatea de a veni și a pleca oricând dorești, fără teama că altcineva îl poate ocupa.

4. Dacă apartamentul în care locuiești este proprietate personală îl poți amenaja după propriul gust. Este mai greu să faci vreo schimbare dacă locuiești cu chirie, pentru că, poate proprietarii nu vor fi de acord cu ceea ce îți dorești tu.

Pentru a fi sigur că ai ales ceea ce trebuie, ai nevoie de Storia.ro, locul unde găsești apartamente de vânzare în București și nu numai. Ce este Storia? O platformă online complexă, specializată în vânzări imobiliare, pregatită să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe.

Încă nu ai găsit casa pe care o dorești? Vino pe Storia!

14 comentarii


 1. Eu chiar mi-as dori sa stam singuri, desi …asa cum stau lucrurile chiar pare ca suntem singuri. Adevarul este ca doar imi doresc liniste si pace, indiferent unde am locui.

  Răspunde

 2. E ideal să ai propria locuinta, să te simti acasa si sa ai libertatea de a face tot ce vrei dupa bunul plac.

  Răspunde

 3. Sa ai propria casa este ideal, sa ai un loc pe care il poti numi acasa. Sunt de acord cu toate punctele pe care le-ai dezbatut si multumim pentru recomandare.

  Răspunde

 4. sa stii ca e de vis sa ai casa ta, chiar daca platesti rate pentru urmatorii 30 de ani 😀 noi facem un an de cand ne-am mutat si pot spune ca e liniste, e pace, e exact ce ne doream

  Răspunde

 5. Fiecare cu cuibusorul lui, nu e doar o simpla vorba din batrani, dar e foarte adevarata. Cred ca fiecare isi doreste sa aiba spatiul lui, doar ca in Romania , inca nu este la indemana oricui.

  Răspunde

 6. In tarile occidentale se poarta chiria. Nimeni nu investeste in imobiliare, desi la noi un mare procent sunt proprietari, chiar si tineri. Eu sutn printre cei carora le place sa aiba casuta lor, nu imi place sa stau in chirie chiar daca e mai flexibil, tot un cuibusor al meu as alege 🙂

  Răspunde

 7. La noi simtul proprietatii e foarte bine inradacinat asa ca nu prea ai cum sa locuiesti in chirie. Iar daca ai norocul sa gasesti si apartamentul perfect esti un proprietar fericit.

  Răspunde

 8. Cel mai bine e sa stai separat. Noi am stat o buna perioada cu chirie si am realizat ca dadeam aceeasi bani ca la o rata si timpul trecea. De 2 ani avem apartamentul nostru si tare bine mai e.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.