Cu produse cosmetice de la Moroccanoil, nu ar fi existat proverbe si zicatori despre chelie…

Daca inca de la facerea lumii ar fi existat produse cosmetice profesionale online nu s-ar fi creat proverbe si zicatori despre chelie.

Asa, oamenii de spirit au facut haz de necaz si au ajuns la concluzia ca:”Semne de coacere la minte 99% este chelia”, “Parul bun paraseste capul si mai bun” , “Toti ne-am nascut cu chelie” sau “Ce-i trebuie chelului? Tichie de margaritar.”

Sa admitem ca produse Moroccanoil au ca beneficiar en titre femeile, dar cati barbati nu-si baga nasul in cosmeticele femeilor. Stiu si eu unul care ma tot intreaba:

-Draga, crema asta de fata chiar netezeste ridurile, sa mai cumperi! Mi-am dat cu ea pe fata din greseala ca am confundat-o cu crema mea pe care o aplic dupa ras. Puteam sa te mint, dar iti recomand sa cumperi mai multa ca nu scrie pe ea ca este interzisa barbatilor!

Sa nu crezi ca s-ar rusina sa foloseasca preventiv si el uleiul de par nutritiv Moroccanoil care reface parul rebel si restabileste catifelarea si stralucirea parului! Poti comanda doua flacoane ca tu ai nevoie pentru refacerea parului supus tratamentelor indelungate de styling.

Nu s-a evaporate, nici nu a curs prin capacul pe care l-ai strans bine dupa utilizare, nu l-au folosit nici ratustele si pestisorii uitati in cada de la baia copilului. Stii foarte bine cine si-a pus toata nadejdea in produsele tale cosmetice fiindca se teme ca nu-l mai placi cu chelie.

Pana la urma, daca este cinstit si jucati cu cartile pe fata in cuplu, spune-i sa-ti cumpere o masca pentru reconstructia firului de par de la acelasi brand si lasa-l si pe el sa o testeze, poate tratamentul face minuni si vei putea sa-ti treci iar degetele prin parul lui matasos ca in tinerete.

Impartiti tot ce aveti ca asa este frumos! In plus tu ai folosit placa de indreptat, ondulatorul, casca si ti-ai distrus termic frumusete de par, iar el a stat in soare sa aduca bani in casa…

Un produs desebit de util este si balsamul hidratant reparator, care contine toate substantele necesare revigorarii firului de par si cresterii noilor fire in locurile afectate de calvitie. Remediul contine substante luate din plante medicinale: ulei de argan, extract de lavanda, musetel, rozmarin, jojoba, la care se adauga cheratina si vitamine.

Cumparatorii declara ca situatia parului lor fragil, deteriorat s-a schimbat in bine dupa doua saptamani de utilizare.

L.N a avut amabilitatea sa ne evalueze produsul: “Este un tratament de nota 10. Am avut un par lung si des mereu, dar dupa nastere si alaptare, imi cadeau suvite intregi si m-a ingrozit gandul ca voi ajunge sa am chelie, desi sunt femeie. Faceam haz de necaz cu sotul ca am sa-l concurez in curand, dar numai eu stiam ce este in sufletul meu.

O prietena care era in aceeasi situatie mi-a spus ca de cand urmeaza cu balsamul hidratant reparatory nu numai ca nu-i mai cade parul, ci a inceput sa-i si creasca in locurile unde se cunosteau golurile de par. Le recomand tuturor femeilor care au nascut sau alapteaza.”

 

2 comentarii


  1. Iubesc produsele Moroccanoil. Am avut initial un sampon si o masca, iar ulterior mi-am cumparat si uleiul pentru par (un produs care e absolut genial si pe care il recomand cu mare drag). Folosesc numai produse profesionale pentru par de cativa ani, insa cele de la Moroccanoil mi s-au parut a fi printre cele mai bune.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.