Un cadou minunat pentru soțul meu!

Luna trecută, soțul meu și-a serbat ziua de naștere. Mi-am dorit să îi cumpăr ceva frumos, ceva ce știu că își dorea de ceva timp. Când am primit eu ceasul meu, l-a admirat și mi-a spus că îi place tare mult și că nu a mai purtat ceas de ceva vreme. Mi-am dat seama că i-ar plăcea să primească unul și am profitat de faptul că urma ziua lui de naștere. Aveam ocazia să îi fac un cadou frumos.

Un cadou minunat pentru soțul meu!

Ceasul pe care l-am ales de la Rosegal pentru el s-a nimerit a fi foarte frumos, superb aș putea spune. Îl recomand! Este lucrat tare fain și are un aspect plăcut. Nu este foarte mare, este exact pentru mâna unui bărbat. S-a bucurat exact ca un copil atunci când l-a primit. Deși coletul a ajuns după ziua lui, cred că a fost cadoul care i-a plăcut cel mai mult.

Link ceas aici

Colierul cu trei figuri geometrice mititele este minunat. Mi-a plăcut foarte mult, însă…nu am avut parte de el. Cum l-a văzut fiică-mea cea mare mi-a sărit în brațe și mi-a spus: Mulțumesc, mami!!! Știai că îmi doresc un colier, nu? Și a fluturat din genele ei lungi, încât am apucat doar să îl admir și i l-am prins la gât. Data viitoare când mai dau comandă, cu siguranță îmi voi lua unul și pentru mine.

Link colier aici

Al treile produs care mi-a sosit în colet este un rucsac, nici foarte mare, însă nici foarte mic. Este potrivit pentru plimbările în parc, pentru mers la cumpărături. Însă pentru serviciu nu merge, nu îmi încap toate chestiuțele pe care le am eu în geantă. 😛

Link rucsac aici

Cum vi se par produsele pe care mi le-am comandat de la Rosegal? Vă plac? Ați auzit de acest site online? Ați dat vreodată comandă pe acest site?

2 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.