Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România

Timpul înseamnă bani…motto-ul lui Gabriel Comănescu GSP, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Gabriel Valentin Comănescu este un bun întreprinzător, având în sânge strategia de lider. Averea sa l-a propulsat în Top 500 realizat de Forbes pentru categoria “Miliardari români” încă din anul 2009 și în Top 300 al Revistei Capital, unde ocupă locul 6.

Omul de afaceri are experiență în domeniul extracției petrolului și a gazelor naturale. Acest lucru l-a făcut să devină acționar majoritar al Grup Servicii Petroliere (GSP), pe care l-a dus peste hotare, la nivelul de foraje petroliere.

În anul 2004, Gabriel Comănescu a înfiinţat la Constanţa Grup Servicii Petroliere.  O companie ce avea să cumpere în anul 2005, de la stat, platformele petroliere româneşti.

GSP deţine 10% din aria petroliferă concesionată până acum în Marea Neagră. A ajuns la această performanţă anul trecut. A cumpărat concesiunile firmei irlandeze Petroceltic, după ce aceasta a decis să se retragă din România. În acest moment, Grup Servicii Petroliere are reprezentanţe la Arnhall, în Marea Britanie, Rotterdam, Olanda, şi Moscova, Rusia.

Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România

Așa cum aflăm din Gabriel Comănescu biografieGabriel Valentin Comănescu s-a născut pe data de 31 august 1967 în comunca Doicești, din județul Dâmbovița, fiind un familist convins. Reușește să combine cu succes vasta sa experiență în industria de servicii petroliere si gaze cu abilitățile manageriale pe care le-a dobândit de-a lungul vieții. S-a făcut remarcat prin proiectele de caritate și lucrările sociale prin care a sprijinit domeniile sănătații și ale educației din țară.

Compania Grup Servicii Petroliere și-a axat încă de la început eforturile pe oferirea celor mai bune servicii. Însă se axează si pe proiecte concrete pentru protejarea mediului înconjurător, sănătatea angajaților, ocrotirea ecosistemelor marine, implicarea în comunitatea locală. Toate acestea reprezintă doar câteva dintre obiectivele în jurul cărora GSP și-a dezvoltat, de-a lungul timpului, proiectele de responsabilitate socială.

Ce principii sunt importante pentru fondatorul și CEO-ul companiei, Gabriel Comănescu?

 – transparență,

 – resposabilitate,

 – parteneriat

 – dezvoltare.

Ce urmărește GSP? Grija continuă față de cum putem îmbunătăți rolul nostru în comunitate și mediu. Proiectele privind conservarea și protecția mediului, îmbunătățirea sănătății, viața culturală și educațională a comunității din care facem parte. Acestea reprezintă proiectele importante de care rămân interesați.

 

3 comentarii


  1. Uite ca nu stiam despre domnia sa nimic, nici despre existenta lui, dar ma bucur ca am aflat acum.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.