Sănătatea este o comoară, prețuiește-o!

Sănătatea este cea mai importantă, un corp sănătos, o minte sănătoasă…Sănătatea fizică, dar și cea mintală este un obiectiv primordial al oricărei persoane. Dar atunci când ai o problemă de sănătate, este esențial să ceri sfatul specialiștilor. Atunci când mi-am luxat piciorul foarte rău și am avut nevoie de cârje, am primit recomandări foarte bune pentru Catena. De aici am luat cârje ortopedice de cea mai bună calitate, pentru că, așa cum vă spuneam calitatea contează atunci când vine vorba de sănătate.

Carja cu sprijin pe antebrat Ergodynamic

 

„Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă.”

Cârja antebraț din aluminiu este prevazută cu o manșetă reglabilă pentru o mai ușoară adaptare la dimensiunile anatomice ale antebrațului celui care o utilizează. Cârjele și bastoanele telescopice pe care le găsim aici sunt ușoare, simplu de manevrat și extrem de practice.

Majoritatea cârjelor antebraț sunt o  combinație perfectă între design, inovație și confort. Cârjele ortopedice se adaptează oricărei vârste, oricărui stil. Sunt utilizate zilnic, zi de zi, în condiții de confort și de siguranță. Sunt prevăzute cu mâner antialunecare din plastic moale, care poate fi înlocuit în caz de deteriorare, cu absorbție de șocuri, permițând reglajul.

Când este indicat să folosești cârja? În perioada de recuperare de după operație, în situații de semiparalizie, dar și de afecțiuni ale articulației genunchiului.

Însă trebuie să fiți foarte atenți, pentru că, pentru utilizarea corectă a dispozitivelor medicale destinate persoanelor cu probleme locomotorii sau în vederea recuperării unor deficiențe, trebuie neapărat să solicitați mai întâi sfatul unui medic ortoped sau kinetoterapeut.

De ce recomand CatenaPascuPas?

  • acum poți cumpăra online și în rate
  • primești livrarea gratuit în cea mai apropiată farmacie Catena de lângă tine

Vă recomand să vizitați site-ul online. Pe lângă produsele de calitate pe care le găsiți aici, aveți parte gratuit și de sfatul medicului, o rubrică extrem de interesantă. Eu de exemplu am descoperit de ce este important să corectăm poziția vicioasă a coloanei toracale la copii.

De ce este important sa corectam pozitia vicioasa a coloanei toracale la copii

Nu faceți rabat la calitate, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate. Nu uitați, esenţa fericirii este sănătatea. Iar dacă aveți nevoie de cârje de vânzare, aici găsiți cele mai bune cârje. 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.