Nu ai găsit căsuța visurilor tale? Apelează la o agenție imobiliară!

Este bine de știut că o agenție imobiliară îți poate fi de folos. Spre exemplu eu am căutat împreună cu soțul meu un apartament câteva luni bune. Majoritatea nu se potriveau cerințelor noastre, altele erau prea scumpe pentru buzunarul nostru. Începusem deja să ne pierdem speranțele, atunci când în cale ne-a apărut o agenție imobiliară.

Avea câteva apartamente vânzare București, care se încadrau perfect în preferințele noastre. În aceeași zi am mers să vedem câteva apartamente și l-am descoperit pe al nostru. Era minunat, perfect, exact ceea ce ne doream. Este situat într-o zonă foarte bună, stradal, foarte luminos, inundat de lumina naturală. Vederea panoramică este minunată, iar zgomotul este extrem de redus. Cel mai important – școala și grădinița sunt la un pas de casă, deci acesta a fost un plus. Știm cu toții ce înseamnă traficul în București…și cât de mult îți ia dimineața să ajungi la job.

Dacă nu ai găsit căsuța visurilor tale, este momentul să apelezi la o agenție imobiliară!

Dacă astăzi aș fi întrebată cum poți găsi apartamentul pe care ți-l dorești, v-aș spune că soluția este să apelezi la serviciile unor profesioniști. Care să știe să te îndrume, să îți dea sfaturi, să caute soluții. Astfel, vei fi sigur că vei avea parte de calitate, de tot ce este mai bun. Și mare grijă la prețuri…nu tot ce este ieftin este și bun. Bunica mea avea o vorbă: suntem mult prea săraci, mamă, pentru a cumpăra ieftin. Avea dreptate; dacă ți se pare că prețul este mult mai mic…suspect…înseamnă că sigur are o bubă, undeva. Ascultă sfatul experților și te vei bucura de o casă de vis!

Cu siguranță ca mine sunt mult mai multe cupluri, care își doresc să cumpere căsuța visurilor lor. Este extrem de important să ai conturat în minte ceea ce îți dorești, pentru că astfel va fi mult mai ușor. Agenția este cea care te va ajuta să dai de urma apartamentului mult visat!

2 comentarii


  1. si de cumparat si de inchiriat e mai usor prin agentie pentru ca nu mai faci atatea drumuri sau asa mi se pare mie. Ei trebuie sa stie exact ce vrei si sa nu te cheme sa vezi apartamente care nu corespund cerintelor tale.

    Răspunde

    1. Da, sunt de aceeasi parere. Ei stiu mai bine ce au de oferit apartamentel pe care le au de vanzare, asa incat vor gasi ceva care sa corespunda cerintelor tale!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.