De ce este utilă o piscină când locuiești la casă?

Anul acesta ne-am hotărât în sfârșit să ne cumpărăm o casă. Am luat exemplul surorii mele, care se bucură acum de verdeață, flori, copaci, dar și de un loc special amenajat de joacă pentru copii. Și bineînțeles că fetele ne-au tot cerut să ne mutăm la curte. Antenolia își dorea foarte mult să își ia un cățel, iar Sofi o pisicuță. Însă în apartament nu este loc pentru animale. Sau…mă rog, spațiu este, însă animalele nu se simt bine închise între patru pereți. Însă pe mine cel mai mult mă încântă ideea unei piscine.

oxigen activ piscine

 

Pentru construcții piscine am discutat cu o firmă piscine specializată, o firmă care oferă servicii și produse de calitate. Pentru că este nevoie de un expert care să te ajute încă de la începutul proiectului. Care să te sfătuiască, să îți explice și să te ajute.

De ce este utilă o piscină?

În primul rând te ajută să te răcorești în zilele de vară călduroase. Gândește-te la acele temperaturi ridicate când îți dorești să îți faci loc în frigider. Cât de bine ar fi să ai propria piscină, în care să te bălăcești întreaga zi, care să îți redea energia de care ai nevoie? Temperaturile ridicate vor fi mult mai ușor de suportat după o baie lungă și răcoroasă.

În al doilea rând ar trebui să știi că o piscină este o investiție pe termen lung. Aceasta crește valoarea proprietății, iar în cazul în care te gândești să o vinzi cu siguranță vei primi mai mulți bani decât ai dat.

O piscină este soluția ideală pentru relaxare. Am momente în care îmi doresc să mă gândesc mai mult la mine, însă nu am timp. Dacă vacanța la care visez este departe…piscina din propria mea curte știu că mă așteaptă. În fiecare zi te vei simți exact ca în vacanță. Te întorci de la birou, după o zi lungă și obositoare și evadezi în concediu împreună cu partenerul tău. Înotul este extrem de bun pentru un corp sănătos, reducând cu succes stresul acumulat peste zi. Astfel, vei avea un somn odihnitor și relaxant.

borduri piscina

Cine nu și-ar dori momente de relaxare și pline de răsfăț, alături de întreaga familie, pe un șezlong situat lângă piscină? Te trezești dis de dimineață și îți bei cafeaua, admirând apa cristalină din piscină.

Distracție și bălăceală maximă pentru copii

Piscina reprezintă distracție pentru copii. Majoritatea copiilor iubesc foarte mult apa, adoră să meargă la mare tocmai pentru a se bălăci în continuu. Vei putea curăța sau schimba apa ori de câte ori vei vrea, astfel încât vei avea parte de igienă mereu. Vei putea supraveghea copiii, știindu-i pe aceștia în orice moment în siguranță.

Și…de ce nu…vei fi invidiată de prieteni pentru oaza ta de liniște. Cu siguranță, petrecerile pe care le vei da vor fi mult mai interesante, piscina reprezentând un punct de atracție major.

Atunci când te vei hotărî să îți cumperi o căsuță la curte, înconjurată de o livadă și de multe flori, să nu uiți să ai în plan și o piscină!

2 comentarii


  1. eu ma gandesc in primul rand la mine ca mie mi-e rusine sa ma duc la piscina in alta parte asa ca piscina proprie ar fi sansa mea sa ma lafai cum vreau eu in apa fara teama ca se uita X sau Y la mine.

    Răspunde

    1. Nu asta ar trebui sa fie motivul pentru care sa vrei propria ta piscina…Eu foarte rar am fost femei cu dimensiuni de fotomodele la mare sau la piscina. Si unora nici nu le pasa cum si daca se uita lumea din jur la ele…

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.