Organizarea afacerii cu Storeexpert.ro

Este amuzant cum toata lumea doreste sa aiba propria afacere sau sa conduca o afacere, dar nu se gandeste la planul riguros necesar unei astfel de activitati. Un antreprenor sau manager trebuie sa posede o gandire multilaterala (nu ma acuzati ca termenul este de origine regretabila sau invechita, caci este cel mai bun sa defineasca viziunea manageriala corecta) si in acelasi timp sa fie deschis propunerilor de imbunatatire a activitatii de oriunde ar veni ele!

Fie ca esti agricultor si ai o ferma, sau ai un atelier de tamplarie in care se fac peleti, tocuri pentru usi si ferestre, scaune, mese sau rame pentru tablouri, ori detii o microintreprindere de producere a lactatelor, nu-ti poti desfasura activitatea fara produsele bune si ieftine de la  www.storeexpert.ro !

Sigur ca ai nevoie de utilaje de productie menite sa usureze activitatea salariatilor tai, dar depozitarea este prioritara si ea, fiindca daca nu asezi in locuri securizate si in conditii de maxima securitate produsele, afacerea poate fi compromisa. Ramele pentru tablouri de dimensiuni mari si grele nu pot fi carate de catre muncitori cu mainile si asezate intr-un colt al atelierului pe jos, unde un salariat neatent le-ar putea sparge si s-ar putea si rani. Totul trebuie facut cu cap, asa ca te gandesti la depozitare concomitent cu productia, canalizandu-ti atentia catre:

  1. Transportul mecanizat al produselor catre locul de pastrare al acestora
  2. Achizitionarea de rafturi potrivite produselor.
  3. Asigurarea unei surse de curent alternativ atelierului pentru ca in cazul caderilor de tensiune, activitatile sa nu fie suspendate, iar contractele cu beneficiarii neonorate la timp.

Poti lua in calcul si solicitarea unor spatii de depozitare de tip second-hand, ceva mai ieftine, dar care sunt la fel de frumoase si de elegante, cum sunt cele noi. Fiindca toti comerciantii aplica politica de fidelizare a clientilor, ar fi bine sa achizitionezi toate produsele de la un singur magazin, Storeexpert.ro fiind recomandarea noastra, motivele fiind urmatoarele:

-distribuitorii isi dau silinta sa ofere cele mai bune masini si utilaje cumparatorilor seriosi pentru ca au in vedere o colaborare de durata.

-se va asigura transportul gratuit pentru cumparaturile numeroase si care insumeaza multi bani

-se poate face uncontract de mentenenta de lunga durata, atat pentru spatiile de depozitare, cat si pentru masinile utilizate in trasportul mecanizat al produselor pana la locul de pastrare

-obtinerea unor bonusuri de fidelizare

-deplasarea specialistilor  la firma pentru reparatii, cu piesele de care au nevoie.

Iata lista de cumparaturi de pe Storeexpert.ro a unui manager atent:

  1. 2-3 generatoare fiindca nu-si poate lasa personalul in intuneric si inactiv, in cazul penelor de curent.
  2. Cel putin 2-3 transpalete electrice. Daca are peste 200 de angajati, chiar 5.
  3. 3-4 transpalete manuale
  4. Cel putin 3 motostivuitoare
  5. Rafturi metalice noi sau second-hand.

Spuneam ca parteneriatul trebuie sa fie de lunga durata fiindca ei sunt experti si in constructii mecanice si oricand este nevoie de o hala noua sau un depozit, va fi gata in doi timpi si trei miscari. Atat in cazul constructiilor metalice, cat si a rafturilor, consilierea si proiectarea sistemelor sunt absolute gratuite, facilitati pe care nu le gasesti in alta parte.

In concluzie, nu demara o afacere fara un parteneriat de durata cu Storeexpert.ro!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.