Cum îți alegi mobila potrivită pentru casa ta?

În momentul în care te muți la casa ta, mai ai o problemă: să găsești mobila potrivită! Și iată cum cauți tu…zi și noapte mobilă online, la prețuri cât mai mici. Și așa ajungi la mobila pe kalenda.ro. Un loc unde vei găsi colecții individuale de mobilier realizate în diferite stiluri.

Ce mi-a plăcut cel mai mult aici este faptul că primești sfaturi pentru amenajarea unui dormitor mai mic sau pentru alegerea canapelei potrivite pentru tine. Cu siguranță te-ai lovit de problema spațiului. Ți-ai dori un dulap mult mai mare pentru dormitor, însă nu ai spațiu suficient. Kalenda este un magazin de mobilă, care oferă asistență profesională clienților, pentru a le permite crearea unei atmosfere unice în casele lor.

Mobila potrivită pentru casa ta!

Acest magazin de mobilă l-am descoperit din întâmplare. Nu știam exact ce fel de mobilier îmi doresc pentru dormitor. Și căutam modele de mobilă online. Așa am aterizat aici, unde am descoperit și mobilă ieftina, dar și mobilă de calitate. Întotdeauna este bine să iei în considerare și sfatul unui specialist. Pentru că așa cum v-am spus pasiunea pentru design interior pe care o veți afla aici vă ajută să descoperiți tendințe de amenajare.

Un tips pe care l-am aflat de pe acest site este acela că oglinzile crează impresia unei camere mai mari. Importantă este și coloristica. Astfel cele mai utile culori sunt cele din gama crem și albastru deschis, albastrul de gheață. De ce? Pentru că aceste culori ne păcălesc, oferindu-ne iluzia unui spațiu mai mare, mai luminos.

Aunci când am intrat pe Kalenda, mi-am dat seama cât este de impotantă părerea unui expert. Și astfel, m-am trezit că vreau mobilă nouă pentru întreaga casă. O mobilă cu un aspect plăcut, care să schimbe complet apartamentul nostru.

Mi-am dorit o bucătărie modernă, cu o mobilă rezistentă, practică și de calitate. Având în vedere că bucătăria este locul unde ne petrecem marea majoritate a timpului liber, este necesar să ne simțim cât mai bine în ea.

Pentru ca apartamentul tău să fie exact ce îți dorești, este esențial să existe o armonie între piesele de mobilier și culorile alese. Tu ce mobilă ai ales pentru casa ta?

3 comentarii


  1. cand am terminat casa ne mai ramasesera foarte putini bani asa in mare am cumparat ceea ce ne-am permis, nu ceea ce ne placea. Ulterior am schimbat multe piese de molbilier si mai avem de inlocuit.

    Răspunde

  2. Chiar azi ma gandeam, ca mi-ar placea un dormitor cu un pat mai inalt si un scaun din acela gen balansoar, dar mai rezistent, tapitat, mai de graba fotoliu cred, nu stiu cum se numeste

    Răspunde

  3. Într-adevăr, postarea dvs. este foarte utilă cu o imagine exactă. Vă mulțumim că ne-ați împărtășit! Foarte util pentru mine. Te-am recomandat foarte mult

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.