Unde mergem în vacanță? Ce locuri minunate să alegem?

Da…știu, concediul abia s-a terminat, iar eu vă întreb ce planuri de vacanță aveți!! Însă, așa sunt eu…îmi place să mă organizez din timp, să mă gândesc, să analizez, să aleg cea mai bună ofertă. Așa am ajuns la vacanta in Creta Heraklion, o destinație de vis. Mereu mi-am dorit să vizitez Creta Grecia; anul viitor chiar am de gând un sejur în Creta.

Creta - Heraklion

Heraklion Grecia, pentru o vacanță de vis!

Am ales regiunea Heraklion Grecia, pentru că aici voi găsi stațiuni liniștite, cu plaje retrase. Însă, în același timp am parte și de orașe cu multă poftă de viață și plaje aglomerate, cum ar fi Malia. Așadar, dacă liniștea începe să mă plictisească, găsesc un refugiu în aglomerație.

De ce am ales Creta Grecia?

 – pentru pasionații de munte, Idi cel mai mare munte de pe insulă, 2456 m, te îndeamnă să îl cunoști

 – în satul Mirtia se găsește casa memorială a scriitorului Nikos Kazanthakis, al cărui nume îl poartă aeroportul Heraklion

 – în regiunea Heraklion se află cele mai multe situri arheologice, vechi de pe vremea civilizației minoice. Astfel, este imposibil să ajungi în Creta și să nu vizitezi Palatul Regal de la Knossos. Aici vei putea admira Coarnele Taurului Sacru, care este simbolul orașului.

 – privirea îți va fi încântată, iar simțurile desfătate de către plantațiile de viță de vie și de măslini, ce acoperă coastele insulei

Creta - Heraklion

Grecia este considerată leagănul civilizației europene. Este o ţară în care tradiţiile vechi de secole au fost păstrate cu grijă, precum o importantă parte a identităţii naţionale. Orașul Atena a fost centrul cultural al Greciei antice, iar Parthenonul simbolul culturii elene. Cu siguranță explorând trecutul Greciei, istoria acestei țări minunate veți afla lucruri care vă vor uimi și care vă vor face să vă doriți să o vizitați măcar o dată în viață. Tradiţiile greceşti, noi sau vechi, sunt extrem de fascinante pentru turişti şi respectate cu sfinţenie de către greci.

Grecia se dezvăluie precum un loc special, aparte, cu reguli uneori neobişnuite pentru străini, însă cu atât mai interesante. Este un fel de a trăi din plin viaţa, însă şi de a-i respecta pe ceilalţi.

Dacă îți dorești un sejur Creta, atunci analizați cu atenție toate ofertele și alegeți-o pe aceea care vă va oferi o vacanță de neuitat!

 

Un comentariu


  1. Sa stii ca eu merg rar in vacanta si in afara tarii chiar nu am fost niciodata. Nu sunt fan mare si soare, dar parca in Grecia mi-ar placea si mie sa ajung macar o data in viata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.