Ce hăinuțe frumoase am primit de la Dresslily?

Comanda mea de la Dresslily, de care vă povesteam cu ceva timp în urmă, a ajuns la mine în urmă cu 2 săptămâni, însă până astăzi nu am apucat să vă povestesc ce hăinuțe frumoase am primit eu. Știți că a început școala, am avut atât de multe lucruri de rezolvat, plus o febră de vreo trei zile a piticei…m-au cam ținut departe de laptop, de poze, de scris. A fost o săptămână destul de agitată…sunt convinsă că urmează și altele poate la fel de agitate, dacă nu chiar mai agitate. Însă astăzi încerc să îmi fac puțin timp pentru a vă arăta ce conținea coletul, care apropo a sosit la poșta locală.

Ce am primit de la Dresslily?

Un ceas foarte frumos, cu o brățară interesantă. Este tare fain, atât de fain încât am decis să mai iau încă unul, pentru sora mea. Nu vă spun ce supărată a fost Ante…credea că e al ei. Da, știu…eu am învățat-o așa, în ultima vreme mi-am luat și eu câte ceva și nu îi mai place. Era obișnuită să îi cumpăr doar ei 🙂

PU Leather Rhinestone Wristband Bracelet Watch – Link

Mă bucur că vremea este încă frumoasă, pentru că așa mai pot purta și eu salopeta pe care am luat-o de aici. Este superbă, foarte frumoasă. Un material extrem de fain, care nu se șifonează. Asta e o veste bună, la cât de mult îmi place să calc…Are buzunare, este off-shoulder, cu frunzulițe perfecte pentru toamna ce ne vizitează.

Off The Shoulder Leaf Print Jumpsuit with Pockets – Link

Costumul de baie clar nu îl mai pot purta anul acesta. Însă nu e nimic, la anu’ voi avea un costum nou-nouț, așa că nu va mai fi nevoie să mai cumpăr altul. Îmi place modelul acesta, nu am mai avut până acum, l-am probat și vine bine.

Ethnic Style Geometrical Halter Bikini Set – Link

Sunt mulțumită de ceea ce am primit și încă o dată afirm că aici găsim produse foarte bune la prețuri extrem de mici. Voi ați comandat de pe Dresslily? Ați fost mulțumiți de ceea ce v-ați cumpărat?

16 comentarii


 1. Imi place tare mult ceasul cu bratara si e atat de ieftin … Si salopeta e tare faina si iti vine foarte bine.

  Răspunde

 2. Da, am comandat. Produsele de pe site arata super bine in realitate.
  Imi place salopeta mult si iti vine tare bine, dar si costumul de baie arata spectaculos.

  Răspunde

 3. Ti-ai luat multe lucruri frumoase. Ai ales un ceas foarte frumos, salopeta iti vine exceptional si costumul de baie arata bine. Il poti folosi abia la anul, dar nu strica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.