O tricicleta Pegas Senior pentru mama

tricicleta

N-am inteles niciodata de ce mama mea uraste supermarketurile. Cumparaturile prefera sa si le faca la piata, pentru ca „e mai ieftin” si pentru ca „rosiile luate de la tarani au alt gust, ce stiti voi, astia tineri”… Ce pot sa-i zic? La varsta la care a ajuns, e greu s-o mai scoti din ale ei! Dar tot din cauza varstei, nu-i e nici ei prea usor sa care plase pline cu cumparaturi, care, de la o vreme, i se par din ce in ce mai grele. Chiar si asa, tot nu se lasa! Pe de alta parte, imi dau seama ca e mai bine pentru ea sa mai iasa din casa, sa socializeze – ca la piata mai schimba o vorba cu alte cucoane de varsta ei, se mai intalneste cu o prietena, mai vede una-alta… Dar cand o vad in ce hal oboseste, parca mi se rupe inima! Stiu, ar fi de datoria mea s-o ajut la caratul sarsanalelor, dar am si eu responsabilitati – o familie si un serviciu care imi mananca tot timpul. De multe ori, scap de la munca de-abia seara, cand pietele sunt deja inchise. Am incercat sa-i cumpar mamei alimente de la supermarket si sa i le aduc acasa, dar n-a vrut sa le primeasca – nu-i plac, si gata! Am inceput sa-mi storc creierii in cautarea unei solutii – si, asa cum fac de obicei in astfel de situatii m-am apucat sa „bantui” pe Net. La un moment dat, am gasit site-ul celor de la Pegas, o firma pe care o credeam disparuta. Nu numai ca a reaparut, dar oferta lor e inca si mai diversificata decat era in tineretea parintilor mei. Am gasit acolo solutia pentru problema mamei: o tricicleta Pegas Senior, cu 6 viteze, care poate transporta chiar si 170 de kilograme. I-am cumparat una galbena (culoarea preferata a mamei), cu numai 170 RON – si, ca surpriza sa fie mai mare, am aranjat lucrurile in asa fel incat sa-i fie trimisa acasa, prin curier rapid.

2 comentarii


  1. cred ca au fost foarte inspirati cei de la Pegas cand au scos aceste triciclete pentru adulti. eu am un vecin de vreo 80 de ani, el are o tricicleta construita de el. Peste tot alearga cu ea.

    Răspunde

  2. Si eu sunt ca mama ta, merg la piata ca am producatorii mei ( si pt o piata ieftina schimb 2 metrouri si un bus). Dar bicicleta asta mi-ar fi tare buna, ce daca nu am 80 de ani 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.