Cum să te îndrăgostești?

Cum să clădești prietenii și să inspiri încredere? Cum să te bucuri de viață în treizeci de pași simpli? Cum să îți ceri iertare când îți dai seama că ai rănit pe cineva? Cum să-ți organizezi și să-ți simplifici viața? Cum să te ridici de jos și să te scuturi de praf? Cum să rămâi în picioare după o lovitură zdravănă? Cum să-ți sărbătorești realizările?

Toate sunt titluri de cărți…cărți din colecția „Cum să…”, în care Christine Rose caută răspunsuri la întrebările sale, soluții salvatoare la problemele sale. Cărțile reprezintă bibliile ei, ajutoarele la care apelează atunci când se simte pierdută sau când are nevoie de soluții pentru clienții cu probleme. Are propria firmă de recrutare a forței de muncă, găsește persoana potrivită pentru slujba potrivită. Toți cei care apelau la ea porneau într-o călătorie, iar Christine se afla în drumul lor, simțindu-se responsabilă pentru fiecare dintre ei.

Cum să te agăți de viață?

În seara în care își căuta propriul loc al fericirii, într-o clădire situată pe un teren de care o lega o amintire frumoasă, îl întâlnește pe Simon, cu un pistol în mână. Fusese evacuat din bloc, împreună cu alte cincizeci de familii, din motive de siguranță. Au vorbit multe, despre bani, despre copiii lui, încercând să facă tot ceea ce putea pentru a îi arăta luminița de la capătul tunelului. Pentru moment a reușit, Simon a lăsat arma jos…Însă ceva s-a întâmplat! Cuvintele ei nevinovate au declanșat ceva. Simon a luat pistolul și l-a dus la tâmplă.

Se spune că un fulger nu lovește de două ori. Însă ei se pare că i se întâmplă din nou…

Pentru că nu și-a găsit un loc al fericirii, ajunge pe podul Ha’penny Bridge, observând un bărbat îmbrăcat în negru, agățat de balustradă. Un fior rece o trece, simțind cum fulgerul o lovește a doua oară. Trebuie să îl salveze…este singurul lucru la care se gândește. Îl prinde strâns pe Adam în brațe printre bare, atunci când acesta își desprinde puțin degetele de pe balustradă. „Nu e deloc imposibil să îți schimbi viața. Poți să o schimbi cu mâinile tale. Iar eu te voi ajuta.” Îi promite Christine, agățându-se de el. Are termen două săptămâni să îi arate lui Adam ce frumoasă poate fi viața.

Detectivului Maguire nu îi vine să creadă când o găsește și aici, arătându-și uimirea. În același timp, o îndrumă să vadă un specialist, având în vedere prin ce a trecut cu Simon. Însă ea este hotărâtă să îl ajute pe Adam.

Cum să găsești un aspect pozitiv într-o situație fără ieșire?

Aventura ei începe, nu se mai dezlipește de omul căruia i-a salvat viața, astfel încât două săptămâni își ia liber de la serviciu și pleacă cu Adam să îi cunoască familia, iubita…povestea. Tatăl său este pe moarte, iubita lui îl înșeală cu cel mai bun prieten, sora lui fuge din țară pentru a scăpa de poliție… Urmează să moștenească o companie pe care nu o dorește… Sunt doar o parte din problemele lui.

Oare va reuși Christine să îl ajute pe Adam? Îl va face să iubească din nou viața? Romanul Cum să te îndrăgostești al Ceceliei Ahern te ține cu sufletul la gură până la ultima filă, oferind surpriză după surpriză, dar și câteva rețete simple care îți vor face sufletul mai bogat. Îl găsiți la Grupul Editorial All, unde găsiți și alte romane ale scriitoarei, printre care și P.S. Te iubesc, pe care îl recomand.

11 comentarii


 1. Acest roman si Intanire cu viata sunt preferatele mele de la aceasta autoare. aaaa…am uitat, acum si Defecți este trecut la favorite 🙂 deci , am 3 carti preferate de Cecelia Ahern.

  Răspunde

 2. Am citit si eu cartea dar recunosc ca nu e preferata mea. Pana acum P.S. Te iubesc, nu a fost detronata, dar mi-am propus sa mai citesc si alte carti de Cecelia Ahern.

  Răspunde

 3. Am citit tot ce a scris autoare, cu exceptia seriei Flawles care asteapta cuminte sa ii vina randul.
  Are un stil frumos, unitar, interesant, nu mereu consecvent.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.