De unde cumparam echipamente de protectie profesionale?

Orice salon care se respecta trebuie sa ofere si echipamente de protectie profesionale. Asa cum sunt chiloti de unica folosinta. Da! Ati citit bine! Nici eu nu stiam ca exista asa ceva, pana cand intr-o zi o prietena de-a mea care detine un salon de cosmetica si de remodelare corporala m-a rugat sa ii caut chiloti unica folosinta la preturi cat mai bune.

I-am spus „What?…cum adica chiloti unica folosinta…vrei sa spui, scutece, nu? Dar..pentru ce iti trebuie?”. Mi-a spus: „Nu, silly…sunt chiloti de unica folosinta, utilizati in saloanele de remodelare corporala, cosmetica, clinici medicale, cabinete de masaj, centre spa si ofera protectia si igiena necesara.”

Chiloti de unica folosinta

Asadar aveam nevoie de echipamente de protectie profesionale…asta inseamna pentru ea chiloti de unica folosinta!

Si am inceput cautarile. Initial eram sigura ca nu voi gasi nimic, bineinteles in afara de scutece pentru copii sau pentru adulti. Insa am descoperit, am dat o comanda online pe dispotrading.ro si am inteles cat sunt de folositori intr-un salon de cosmetica.

Caracteristici 
– elastic circular
– culoare: alb, bleumarin
– ambalaj : individual, 10 /punga

Pretul este pe punga si comanda minima este de 1 punga. Nu mi se pare deloc un pret prea mare, avand in vedere ca in felul acesta prietena mea demonstreaza cat este de responsabila. Este important sa iti respecti clientela. Sa ii arati ca te intereseaza siguranta ei si ca produsele folosite in salonul tau sunt cele mai bune.

Mandra de rezultatele mele neasteptate, pentru ca…sa fim seriosi, chiar nu credeam ca exista asa ceva special pentru saloane, m-am dus la prietena mea si i-am aratat ce am gasit. Ea a decis cate pungi ii trebuiesc si a memorat si site-ul de unde am cumparat, pentru viitor, spunandu-mi ca aici au cele mai bune preturi. Asadar, Google s-a dovedit extrem de bun si de eficient in cazul meu, care nu auzisem niciodata de chiloti unica folosinta! Decat la fiicele mele, insa le spuneam scutece! 😛

Voi ati auzit de aceste produse? Ati folosit in saloanele de cosmetica sau de remodelare corporala, in centrele spa sau in saloanele de masaj pe care le frecventati chiloti de unica folosinta?

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.