Solutii “Rent a car” pentru angajatii companiilor

Orice tip de companie din tara poate recurge la beneficiile serviciilor rent-a-car. Sistemul nostru de inchirieri auto poate veni in intampinarea necesitatilor de transport ale persoanelor juridice prin crearea unor pachete personalizate in functie de perioada specificata in contractul de inchiriere.

Multi intreprinzatori, in special cei mici si mijlocii, pot obtine economii financiare semnificative, optand pentru acesta noua varianta de transport.

Agentia de inchirieri masini ofera o gama diversificata de vehicule verificate tehnic, de la modele cu consum redus de combustibil, posibilitate ce ofera minimizarea cheltuielilor cu personalul asociat, pana la modele elegante si compacte, ideale pentru calatorii in interes de afaceri. Din oferta noastra nu lipsesc minivan-urile cu 8+1 locuri pentru pasageri, spatiu generos pentru bagaje si confort sporit (clima, dotari moderne, interior impecabil etc.).

Tarifele practicate de pentru inchirierea unei Skoda Octavia cuprind costuri de intretinere, asigurare Casco, rovigneta, echiparea cu cauciucuri potrivite in functie de anotimp…

Clientii care desfasoara activitati de serviciu peste granitele Romaniei pot folosi de asemenea masina /masinile inchiriate in strainatate. Din momentul incheierii contractului, beneficiati de asistenta telefonica non-stop, precum si de confidentialitatea parteneriatului cu un colaborator serios, de incredere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.