kit unghii cu gel daca te ajuta sa-ti faci manichiura acasa cand nu ai timp de salon

Kit unghii cu gel atunci cand ai ceva timp la dispozitie si vrei sa iti faci unghiile sa arate cat mai bine posibil ai la dispozitie mai multe variante. Fie iti dai unghiile cu oja, fie le aplici un lac special, fie te folosesti de unghiile false si unghiile cu gel pentru a schimba aspectul manichiurii.

Dintre aceste metode cea mai eficienta si mai simpla de realizat este cea in care se aplica unghii cu gel. Unghiile cu gel seamana cu unghia naturala, sunt artificiale asa ca protejeaza unghia de sub ele, dupa aplicare si intarire unghiile cu gel sunt subtiri si flexibile, au aspect lucios asa ca nu poti face diferenta intre unghia ta si cea falsa.

Avantajele unghiilor cu gel


Kit unghii gel ofera o gramada de avantaje, printre care se numara rezistenta lor mai mare decat cea a unghiilor naturale, nu se rup sau se exfoliaza, nu exista imperfectiuni, aplicarea dureaza destul de putin si unghiile de acest tip se pot purta zile bune daca sunt ingrijite cum trebuie.
Cu noile tipuri de unghii cu gel poti obtine si lungimea dorita, forma pe care o dai unghiilor va fi intotdeauna cea ideala, simetria e usor de obtinut daca se foloseste un kit unghii gel profesional, unghiile cu gel pot avea diverse texturi si aplicatii asa ca iti poti pune imaginatia la incercare de fiecare data.
De asemenea unghiile rupte se refac rapid cu aceste unghii false, nu te mai deplasezi pana la salon, poti sa iti faci manichiura acasa exact asa cum doresti, economisesti timp si bani cu orice kit unghii gel.
Kiturile pentru unghiile cu gel au si instructiuni detaliate de folosire asa ca te vei descurca de minune sa aplici substantele respective, unghiile ofera o flexibilitate mai mare la aplicare asa ca poti sa testezi diverse tipuri de unghii gel.

 

La Kit Unghii ai reduceri de pana la 50% la kituri complete pentru unghii si transport gratuit

 

Daca vrei sa incerci kiturile pentru unghii cu gel o poti face simplu comandandu-le de la Kit Unghii, un magazin online cu preturi bune, reduceri de pana la 50%, transport gratuit pentru colete peste 200 de ron si cadouri surpriza la fiecare comanda.
De la Kit Unghii iti poti lua kituri profesionale unghii false gel UV si oja semipermanenta, cu ghid gratuit, instructiuni detaliate, geluri UV de toate tipurile, cu sau fara sclipici, lampi UV cu neoane, pile electrice cu viteza mare de rotatie, lichide adjuvante, tipsuri, instrumente utile pentru nail-art, pile, pensule si multe accesorii utile pentru aplicare profesionala.
Cadourile surpriza pot fi cutii compartimentate pentru pastrarea si ordonarea produselor, cutii pentru produse de manichiura, geluri, pensule, genti machiaje, produsele sunt noi, sigilate, sunt livrate in ambalaj original, rapid, prin curierat si posta.

 

2 comentarii


  1. Buna. Un asemenea kit pentru unghii tehnice presupune mult mai mult. In primu rand trebuie sa stii pasii de apicare, sa ai indemanare si uneori chiar cu mult exercitiu dureaza mai mult ca la salon. Este foarte bun pentru persoanele care vor mai mult decat o simpla manichiura acasa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.