Incaltaminte Y-3 – pentru un look urban care sfideaza regulile

Ati auzit de design-erul japonez Yohji Yamamoto? Colectiile sale sunt mai greu de definit pentru europeanul obisnuit, datorita aerului lor ultra-modern si avangardist care pare a sfida orice regula si cam orice v-ati inchipuit despre cum ar trebui sa arate un articol de incaltaminte de zi cu zi inspirat de stilul sport. Iar daca doresti sa spargi tiparele, cu siguranta trebuie sa iti achizitionezi si tu cat mai repede o pereche de adidasi de firma de la Y-3.

Noile modele de sneakersi Y-3 surprind prin calitatea superioara a materialelor folosite la fabricare, cat si prin combinatiile unice, inedite si asocieri neobisnuite. Colectiile de pantofi sport si sandale barbatesti Qasa Y-3, Arc Rc, Pureboost, Yohji Run, Kyujo, Kozoko, Boxing sau Future Low au in comun sinergia jucausa intre stil si sport.

Cu un aer minimalist si deosebit de confortabile la purtare, absolut toate perechile de pantofi Y-3 ofera un look care traverseaza latura practica si se poate inscrie in liniile urbane ale unui nou mileniu. O particularitate a modelelor Y-3 o constituie si talpa groasa care se subtiaza spre varf, in general alba sau neagra, din cauciuc special.

Orice persoana dinamica, barbat sau femeie cu un stil de viata activ, va aprecia versatilitatea perechii preferate de sneakersi cu logo Y-3 atunci cand doreste sa adopte un outfit in linii sport si sport-casual.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.