Eleganta unui barbat vine din stilul pantofilor – top alegeri pentru confort si nu numai

Contrar a ceea ce am putea crede la prima vedere, un barbat are si el la fel de multe optiuni in ceea ce priveste incaltamintea ca si o femeie. Chiar daca tipologia nu este atat de diversa, exista stiluri si diferite forme de design care sa completeze cu succes lista lor de optiuni. Pantofii pe care ii va alege un barbat ii determina si eleganta, ii definesc stilul, tinuta si il vor pune in valoare pur si simplu.

Poate ca nu acordam importanta necesara in ceea ce priveste categoria de incaltaminte barbati pana cand nu ne lovim concret de o situatie de definire a tipului de incaltaminte necesar. Exista numeroase aspecte de luat in seama. La modul general vorbind, exista incaltamintea casual si cea eleganta, cea care impune prestanta si cea care se preteaza la tinute de zi cu zi. Dar nu poti transa numai astfel.

Pantofi eleganti de marca Denis

Asa cum se subintelege de altfel, stilul elegant este si unul impunator. O astfel de alegere in materie de incaltaminte trebuie sa vizeze o tinuta pe masura si o atitudine pe aceeasi lungime de unda. Ca o diferenta vizibila fata de alte tipologii si design, pantofii eleganti asa cum gasim la DENIS sunt cu texturi lucioase, pot avea si elemente decorative de genul perforatiilor. Sunt in nuante diverse, uneori in combinatii, cu accente si umbre, pentru un plus de efect.

De asemenea, in stil modern, pantofi eleganti se considera si cei care nu au inchidere clasica in siret. Pot avea ciucuri ca si accesorizare, se potrivesc perfect la pantaloni de tip pana, pe stilul celor care fac ravagii la acest moment, pantaloni de lungime pana la glezna.

Se impune un costum? Nu de fiecare data. Eleganta nu se defineste numai printr-o astfel de tinuta, desi este una ideala pentru a reprezenta eleganta masculina. La fel de bine se potrivesc astfel de pantofi cu tinute smart casual, cu sacouri combinate cu pantaloni ce nu sunt parte a unui costum.

Pantofi casual

Pentru tinutele mai lejere fata de ceea ce mentionam mai sus, pantofii casual sunt alegerea necesara. Mocasinii spre exemplu sunt la mare cautare, un stil de incaltaminte ce aduce necesarul de confort pentru activitatile zilnice.

In alegerea incaltamintei un barbat trebuie sa tina cont de stilul propriu ca si vestimentatie, la ce program are si cum isi contureaza imaginea de final ca si aparitie. Pantofii sport nu sunt o alegere de zi cu zi daca profesia sau activitatea ce urmeaza nu are legatura cu acest domeniu. Suntem la un capitol mai avansat, ne dorim experiente, ne dorim comoditate si stil si asta presupune cel putin efortul de a gasi acele incaltari ce ni se potrivesc. Barbatii pot fi la fel de sofisticati in alegeri asa cum sunt si reprezentantele feminine. Tocmai de aceea exista si optiuni pe masura pretentiilor lor, precum incaltamintea de la DENIS. Indiferent de dorinte, trebuie avut in vedere ca aceasta este realizata numai din piele naturala, astfel ca dincolo de aspect sunt si comozi, practici si mai ales de calitate. Deci, ce alegi?

9 comentarii


  1. Eu sunt atenta la pantofii barbatilor cu care intru in contact. Trebuie sa fie curati, ingrijiti si potriviti tinutei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.