Începe școala, suntem în căutare de ghiozdane!

Deși mă gândesc puțin cu groază la începerea școlii, mai ales datorită faptului că va trebui să le trezesc dis de dimineață pe amândouă, partea aceasta ne place; căutăm ghiozdane de copii și alegem doar ce ne place. Avem nevoie de un ghiozdan copii școală pentru fetița cea mare, care începe clasa I, dar și de un ghiozdan copii grădiniță, pentru picea care va fi grupa mijlocie la cămin.

Avem emoții bineînțeles…clasa 0 s-a terminat cu bine, în vacanță a citit destul de mult, dar a și scris. Pitica s-a jucat, foarte mult și sperăm ca anul acesta să nu mai plângă deloc când o las la cămin.

Îmi aduc aminte de vremurile când se apropia începerea școlii, când eram eu elevă, iar mami mă căra după ea prin oraș în căutare de ghiozdane de copii. Mami se uita să fie cât mai trainic, astfel încât să îl port mai mulți ani. Însă indiferent cât de rezistent i se părea ei, la începutul fiecărui an trebuia să îmi ia altul. 😛

Unde găsim ghiozdane copii la prețuri de minim 2 ori mai mic decât în magazine?

Anul acesta am găsit la Giftforyou  un preț mic la ghiozdan copii grădiniță, iar modelele sunt extrem de frumoase. Sunt cu Ana și Elsa, cu Mickey și Minnie, cu prințesa Sofia. Minioni, cu Patrula Cățelușilor! Cu alte cuvinte, exact personajele preferate ale piticuței, deci cu ea nu voi da greș!

Ghiozdan gradinita Frozen Disney

Ghiozdan gradinita Printesa Sofia Disney

Ghiozdan gradinita Patrula Canina Roz

Tot aici am găsit și ghiozdane copii școală, la prețuri de minim 2 ori mai bune, ceea ce nu a făcut altceva decât să mă bucure. La cât de multe avem de cumpărat pentru școală, dar și pentru grădiniță, orice leuț economisit este bine-venit. Cine are cel puțin un copil în sistemul de învățământ înțelege despre ce vorbesc…

Ghiozdan scoala Soy Luna Love

Ghiozdan scoala Minnie Disney 33 cm

Ghiozdan scoala Soy Luna My Own way 40 cm

La întrebarea cum alegem corect ghiozdanul pentru cel mic, vă voi spune doar că este esențial să fiți atenți la calitate, la materialul din care este confecționat ghiozdănelul. Au destule cărți, manuale, caiete, plus penarul care este destul de greu…așa încât dacă vreți să reziste cel puțin un an, trebuie avut în vedere să luați un material mai bun, cu multe cusături trainice.

Voi ați început pregătirile pentru școală/grădi? Vă consultați cu copilașii în legătură cu rechizitele pe care le cumpărați sau luați ceea ce considerați voi necesar?

8 comentarii


  1. Gand la gand! Azi au venit si ghiozdanele comandate pentru copiii mei. In ultimii ani, am cumparat ghiozdane ergonomice. Anul acesta am schimbat un pic. Pentru ca Andrei are multe materiale de dus, am decis ca un ghiozdan tip troller e mai indicat. Daria a trecut in clasa a V-a si nu a mai vrut ghiozdan ca „de pitici” asa ca a ales ceva elegant.
    Indiferent ce alegeti, important e sa le placa fetelor si sa le fie utile.

    Răspunde

  2. Baietelul meu are doar 10 luni, e prea devreme sa ma gandesc la ghiozdane dar sincer, imi place sa caut. Gata, deja trebuiesc incepute cumparaturile pentru cei mici asa ca articolul acesta este foarte util mamicilor.

    Răspunde

  3. Fetita mea trece in clasa a 3-a. De obicei, alegem impreuna ce cumpărăm pentru scoala. Urmeaza si la noi

    Răspunde

  4. Ce-mi plac mie parintii care pregatesc copiii pentru inceperea anului scolar!
    Sper sa nu mai aud anul acesta ca ,,nu sunt bani, doamna…N-ai tu o geanta veche si pentru el?” cuvinte spuse printre dinti, sa nu scape tigara din gura 😀

    Răspunde

  5. I-am luat si eu Cristinei Ghiozdan si culmea, a mai primit 2. O sa am suficiente ghiozdane. Acum trebuie sa mai aiba ea chef de mers la gradi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.