Importuri din China? Eu spun da acum…

Vă doriți să aduceți importuri din China, însă nu știți de unde să începeți? Trebuie să știți că Bizz2China, firmă import China,  îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie și cu tot ajutorul pe care ți-l dorești.

Bizz2China este partenerul numărul 1 în relația dintre importatori și principalii producători din China. Ce îi recomandă? Portofoliul solid al firmei care este nu doar o carte de vizită, ci și garanția încheierii cu succes a oricărui contract de import China. Ți se oferă certitudinea calității mărfurilor, a seriozității furnizorului, precum și a transportului către client, efectuat în cele mai sigure condiții.

Deși majoritatea atunci când vorbesc despre lucrurile chinezești se referă la haine ieftine, de o calitate proastă…ei bine, nu este așa. Găsești aici și lucruri foarte faine, produse care sunt de o calitate foarte bună și pe care chiar le recomand. De când am descoperit site-urile chinezești, mi-am cumpărat destule lucruri de aici, lucruri de care am fost mulțumită.

Cum te poate ajuta Bizz2China în ceea ce privește importuri din China?

1. Primești oferta completă, de la aprovizionarea cu mărfuri, la verificarea și recomandarea furnizorilor. Bizz2China se ocupă de negocierea prețurilor, întocmind contractele de vânzare. Bunurile sunt verificate, făcându-se controalele de calitate necesare, iar tu le vei primi la ușă.

2. Încerci serviciile Bizz2China, cu siguranță îți permiți tarifele. La valoarea comenzii, se adaugă un comision ce variază în funcție de suma importului din China.

3. Folosești o echipă experimentată, o echipă ce lucrează în interesul tău. O echipă ce a intermediat zeci de importuri din China, cu birouri atât în București, cât și în China. Importul din China este o afacere bazată pe încredere, apelează la o echipă de experți.

4. Ai de-a face cu producători, pentru că Bizz2China are grijă să ocolească escrocii. Nu prețurile cele mai ieftine sunt pentru produsele dorite la o calitate bună. Bizz2China a eliminat din listă furnizorii necinstiți, vei avea de-a face doar cu producători corecți.

5. Găsești produse de calitate, asta căutăm de fiecare dată când vrem să importăm, nu? Bizz2China colaborează cu inspectori de calitate în întreaga China. Clienții primesc la timp ceea ce au comandat.

6. Salvezi timp și obții rezultate mult mai bine. Acest lucru se poate întâmpla numai atunci când găsești furnizorul potrivit și îl verifici. Însă la distanță acest lucru este aproape imposibil. De aceea ai nevoie de cineva care vorbește limba furnizorului și se poate întâlni față în față cu reprezentanții fabricilor. Astfel se îmbunătățește comunicarea, crescând viteza de procesare a comenzilor, problemele apărute putând fi rezolvate în doar câteva ore.

7. Problemele apărute se rezolvă la fața locului, pentru că așa este mult mai simplu.

8. Înainte de a plasa comanda ai și prețul final. Pentru că pe lângă prețul produsului,cel din fabrică, ai și taxe de transport din China, taxele de la vamă, asigurarea.

Așadar alegeți inteligent! Fii foarte atent la fiecare detaliu și acordă o mare atenție  verificării furnizorilor. De aceea Bizz2China este extrem de eficientă, ajutându-te să faci afaceri numai cu oameni cinstiți, care produc produse de calitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.