Uneori este necesar și un credit de nevoi personale!

De cele mai multe ori am încercat să mă țin departe de credite. Însă…bineînțeles că nu am reușit. Salariile și prețurile mari nu se îmbină deloc frumos. Am început cu un credit imobiliar, pentru că altfel nu am fi reușit în întreaga noastră viață să ne luăm căsuța noastră. Însă după ce l-am cumpărat, ne-am dat seama că trebuie renovat de la A la Z, trebuie mobilat, astfel încât să ne reprezinte.

Și aici a intervenit un credit de nevoi personale. Un credit cu ajutorul căruia căsuța noastră a prins contur, a căpătat din personalitatea noastră. Astfel știm că aici găsim relaxarea de care avem atât de multă nevoie după stresul din timpul zilei.

Așadar:

Uneori este necesar și un credit de nevoi personale!

Nu toată lumea își permite să își cumpere o mașină de spălat nouă, atunci când cea veche nu mai funcționează. O mașină de spălat poate ajunge uneori chiar la nivelul unui salariu minim, deci…trageți concluziile singuri.

Este foarte important însă să fim atenți la valoarea creditului, adică să nu ne întindem mai mult decât putem duce. Un credit de nevoi personale ne permite să împrumutăm bani rapid și fără prea mari bătăi de cap. Dacă ai nevoie urgent să rezolvi o problemă financiară mai mică sau când te confrunți cu o situație neprevăzută, poți să le rezolvi fără să îți deranjezi prietenii sau rudele.

Ce este cel mai important este că poți opta pentru un credit pe o lună sau pe mai multe luni. Acesta fiind cea mai bună soluție atunci când vrei să achiți creditul din salariul sau din salariile următoare.

Consider că este o soluție de luat în calcul atunci când chiar ai nevoie de bani și nu ai unde apela. Probleme apar mereu…important este să găsești soluțiile optime prin care să le rezolvi.

Tu ai apelat la un astfel de credit? Ai avut vreodată nevoie urgentă de bani și nu ai găsit pe nimeni dornic să te ajute până la salariu?

Un comentariu


  1. Nu cred ca este persoana pe lumea asta sa nu fi avut urgenta nevoie de bani la un moment dat… se mai strica lucruri de care nu te poti lipsi (frigider, centrala termica, televizor etc), apar problemel de sanatate, ghinioane de genul restructurarilor la locul de munca. Traim intr-o societate foarte instabila financiar. Iar prietenii nu ne pot ajuta mereu, mai ales ca nici ei nu au prea mult de dat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.