Oare vei găsi visul pe care îl ai încă de mic copil?

Orice copil are un vis; de multe ori este mai greu să ajungi să îți îndeplinești visul. Însă trebuie să lupți; viața îți va oferi atât urcușuri, cât și coborâșuri. Nu trebuie să te lași dărâmată. „Găsește-ți visul” scrisă de Nora Roberts este ultima carte pe care am citit-o și care mi-a arătat că oricine își poate îndeplini visele. Este nevoie de luptă, dar și de răbdare. Am primit-o de la librăria online Libris.ro, aparține Editurii Litera și este o frumoasă carte de dragoste.

Laura era fiica lui Thomas şi a lui Susan Templeton, deținătorii imperiului hotelier Templeton. Căuta să se ridice la standardele familiei, să merite tot ceea ce primise din naştere. Nu doar averea, pe care o înțelegea la cei şaisprezece ani, ci şi dragostea familiei, a prietenilor.

Într-o bună zi, urma să se îndrăgostească, să se mărite şi să aibă copii. Va duce mai departe tradiția familiei. Împreună vor clădi o viață, vor întemeia un cămin, vor făuri un viitor la fel de bine şlefuit şi fără de cusur precum Casa Templeton.

Când îl întâlneşte pe înaltul şi chipeşul Peter, se îndrăgosteşte,fiind sigură că el este bărbatul cu care avea să împărtăşească totul. Viitorul ei! Peter o curtase într-un fel menit să îi cucerească inima romantică. A căzut pradă iubirii, totul semănând cu alunecarea într-un tunel căptuşit cu mătase în brațele cuiva care o aştepta.

În ziua în care împlineşte 18 ani este pregătită să clădească un cămin împreună cu barbatul pe care îl iubeşte. Îşi priveşte camera copilăriei…camera tinereții şi a inimii sale. Este gata să o părăsească…Se grăbeşte să transforme în realitate basmele copilăriei.

Cu lacrimi în ochi şi luna fiindu-i martoră, şi-a dăruit inima lui Peter, rostind un DA tremurând la întrebarea lui.

În viață, nu întotdeauna visele sunt atinse!

Peste 12 ani, la împlinirea vârstei de treizeci de ani, cerul gri şi ploaia neîntreruptă oglindesc perfect starea ei de spirit. Este divorțată, străduindu-se din răsputeri să-şi îndeplinească obligațiile față de casa familiei şi sa îşi crească singură cele două fiice. Se luptă să îşi păstreze două slujbe cu jumătate de normă şi să fie în continuare o Templeton. Nu acesta fusese visul ei….Viața ei semăna foarte puțin cu ceea ce visase în copilărie.

Deși Peter a plecat luând cu el nu doar visele ei, ci și banii familiei, Laura nu se lasă bătută. Muncește pentru că nu vrea să apeleze la familie, încercând să nu îl pună într-o lumină proastă pe fostul ei soț, mai ales în fața fetelor. Este devastată atunci când află că el nu le iubește pe fete, dar și atunci când acesta îi mărturisește că nu a iubit-o niciodată, deși a încercat.

În viața ei însă reintră o fostă cunoștință, un prieten vechi al fratelui ei, un bărbat frumos, însă primejdios. Alături de el află ce înseamnă să fie dorită și să dorească la rândul ei cu patimă un bărbat.

 

Însă va rămâne alături de el, va fi el cel care îi va îndeplini cele mai ascunse vise? Îl vor accepta fetele, familia, prietenii? Rămâne să aflați doar dacă citiți cartea!

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.