Un inel de logodna este cea mai prețioasă bijuterie a unei fete!

O bijuterie! Așa începe totul! Ce este mai frumos atunci când doi tineri se iubesc? Se îndrăgostesc, băiatul o cere în căsătorie, fata acceptă și…au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

Pentru o fata, nunta reprezintă cel mai frumos eveniment din viața ei. Visează la acest moment încă de mică. O rochie albă, de prințesă, cu trenă, alături de băiatul visurilor sale, cel care i-a furat inima. Și de care s-a îndrăgostit nebunește. Numără fiecare minut până îl va revedea! Este minunat! Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, care leagă pentru totdeauna două persoane!

Dar să nu uităm cum începe totul! Cu o bijuterie!

Da…așa începe totul! Băiatul cumpără cel mai frumos inel de logodnă și îl dăruiește fetei într-un cadru romantic. Eventual cu o cerere în genunchi, la lumina lumânărilor, cu lacrimi în ochii fericiți ai fetei! Nu? Inele de logodnă sunt cele mai prețioase bijuterii! Cele care fac inima unei fete să tresalte, mai ales dacă este luată prin surprindere!

Și nu este adevărat că o fată își dorește cel mai mare nestemat pe degetul inelar! Important este inelul în sine, semnificația acestuia și nu mărimea pietrei! Este părerea mea! Un ineluș mititel, drăgălaș, care se potrivește perfect pe degetul iubitei!

Ce este Diamag?

Diamag este o poveste. În urmă cu șapte ani, membrul fondator Dan căuta acel inel de logodnă perfect pentru iubita sa. Își dorea să îi ofere un anumit diamant, cu caracteristici perfecte, atestate de un certificat internațional.

Era foarte fericit că își conturase în minte cum trebuie să arate inelul de logodnă. Însă din nefericire nu a găsit nici un diamant de calitatea pe care și-o dorea. Sau majoritatea magazinelor nu puteau să îi ofere un certificat de autenticitate credibil. Nu a dezamăgit însă, preferând să aducă diamantul de peste hotare si apelând la un bijuterier local pentru a îi confecționa inelul. Însă și-a dat seama că poate mai sunt bărbați în aceeași situație ca și el. Care caută acel diamant și care vor fi foarte dezamăgiți să realizeze că nu vor putea da inelul pe care și-l doresc iubitelor.

Așa încât a apărut Diamag, magazinul unde cu siguranță găsești ceea ce îți dorești. Dorința de a le oferi clienților posibilitatea de a alege inelul de logodnă perfect pentru femeia iubită! Aici este îmbunătățită constant calitatea bijuteriilor, iar inelele sunt printre cele mai frumoase din lume.

Puteți alege între inele de logodnă cu aur alb, galben sau roz, diamante rotunde, ovale, princess, marquise, heart, emerald. Inelele sunt deosebite, iar clienții sunt sfătuiți dacă nu știu ce să aleagă. Claritatea diamantelor arată cât de curat sau de limpede este un diamant, văzut cu o lupă care mărește de 10 ori. Uneori diamantele prezintă zgârieturi sau mici crăpături, care nu afectează strălucirea pietrei, însă care poate influența prețul acesteia. Ți se recomandă să alegi un diamant fără incluziuni vizibile cu ochiul liber.

Dacă vrei ca totul să fie perfect, iar inelul pe care îl dai iubitei tale viitoare soții să fie cel mai minunat, atunci trebuie să apelezi la cei mai buni în domeniu! 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.