Care este destinația potrivită pentru o vacanță reușită?

Cu toții ne dorim o vacanță reușită după atâtea zile de muncă, obositoare, nu-i așa? Căutăm să fugim de aglomerația orașelor, avem nevoie de liniște, relaxare. Ce spuneți de căsuțe camping? Vacanțe boeme, plaje nesfârșite și aproape pustii?

Locul ideal unde te poți relaxa și poți uita de agitație. Eu l-am descoperit! În Sfântu Gheorghe, am găsit căsuțe și locuri de campare, într-o zonă pitoreasca din Rezervația Deltei Dunării. Locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, chiar pe brațul Sf Gheorghe, o cazare Delta Dunării.

O vacanță reușită = o vacanță în Delta Dunării!

Campingul de care vă vorbesc este format din căsuțe camping, dar și locuri de caping. Căsuțele au capacitatea de 2 locuri/pat, iar locurile pentru camping sunt pentru 2 persoane, 4 persoane sau 6 persoane. Corturile sunt aduse de către turiști.

Nu te poți numi român dacă nu vizitezi cel puțin o dată în viața ta Delta Dunării. Vorbim despre o destinație de vacanță perfectă, de vară. Doar ne mândrim cu unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, nu? Zeci de specii de pești, cea mai bogată faună ornitologică din lume, natura stăpână peste tot!

Pe brațul Sf Gheorghe, departe de lume, despărțiți de civilizație, în inima apelor, turistul află o așezare străjuită de ape. În Sfântu Gheorghe trăiesc în jur de o mie de oameni, care datorează aproape totul Dunării: hrana, adăposturile, înțelepciunea…

Eu una abia aștept să intru în concediu, să îmi iau rucsacul în spinare și să plec la drum. Delta mi-a promis anul trecut că mă va aștepta…Sunt curioasă să văd dacă așa va fi! Abia aștept să îi vizitez din nou frumusețile, să mă bucur de aerul proaspăt și de minunile pe care mi le oferă de fiecare dată când ajung la ea. Cum altfel să mă simt un adevărat turist, dacă nu la cort, cântând în fața focului uriaș de tabără?

În Delta Dunării vei mânca cel mai bun borş de peşte, te vei plimba printre canalele înţesate de nuferi şi pelicani şi vei admira căsuţele alb-albastre cu lotcă la poartă.

Așadar, unde mergem vara asta în concediu? Ce părere aveți de cazare Delta Dunării? Sună bine, nu?

17 comentarii 1. Noi deja am fost in concediu. Anul asta nu mai mergem nicaieri. Ne pregatim de scoala deja 🙂 Anul viitor poate… un delta. De ce nu?!

  Răspunde

 2. Sună bine o vacanță în Delta Dunării, însă noi așteptăm să se facă autostradă.
  Anul acesta am optat pentru vacanță în Italia, a fost de vis!

  Răspunde

 3. Pentru mine vacanta ideala inseamna palmieri si plaja 🙂 cel putin pacna acum… Anul viitor insa planuiesc sa merg mai apropae mai ales ca merg cu fetita..

  Răspunde

 4. Nu am reusit sa ajung pana acum in Delta Dunarii si chiar imi pare rau. Sper ca macar anul viitor sa pot merge acolo, este un adevarat paradis natural.

  Răspunde

 5. Imi place mult sa merg in vacante cu cortul si o vacanta in delta cu cortul care pare a fi una dintre cele mai frumoase experiente. Am sa-i propun sotului

  Răspunde

 6. Ce dragut…anul trecut am fost in Delta , dar am stat la o pensiune.Nu stiam de zona respective.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.