Ce ai de castigat din participarea la licitatii publice?

În primul rând ai de câștigat bani, pentru că majoritatea licitațiilor publice se termină la un preț sub prețul pieței. Mă întreb oare cui nu îi place să câștige bani muncind doar foarte puțin? Licitațiile publice presupun foarte mult efort doar dacă de dosar vă ocupați singuri, atunci când alegeți să aveți alături o firmă cu vechime totul va merge simplu și rapid.

În 2017 foarte puține persoane știu de licitații, foarte puține persoane își rup din timpul lor pentru a participa la astfel de licitații. Tocmai de aceea acest domeniu este foarte bun și cu puține pregătiri poți ajunge să câștige multe lucruri. Dacă te-am făcut curios eu îți propun să aflii mai multe despre dosarele pentru achizitii publice.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că vei avea acces la o gamă largă de locuințe și alte spații și vei putea decide pentru care se merită să licitezi și pentru care nu. Dacă vrei să ai succes eu îți propun să apelezi la o firmă cu experiență în domeniul licitațiilor publice.

De ce să faci asta? În primul rând vei putea primi informații despre piața de achiziții, cineva va fi acolo să îți spună dacă se merită sau nu să investește în acea licitație. Desigur decizia finală îți aparține și nimeni nu se va lua de tine dacă nu ve respecta sfaturile primite. Mai apoi poți face asta pentru că în acest fel vei avea acces la foarte multe informații, vei putea afla ce trebuie să conțină în primul rând un dosar de licitație.

În plus dacă alegi corect poți ajunge chiar la o firmă cu vechime în acest domeniu. Eu îți recomand să te axezi pe firmele care au clienți mulțumiți, pe firmele care câștigă multe licitații și care atunci când pierd nu pierd din cauza unei erori umane. De asemenea eu dacă aș fi în locul tău aș merge pe o firmă în care se fac cel puțin două verificări ale dosarelor. Se știe că omul cât trăiește învață și că greșeala nu este tocmai un capăt de lume, tocmai de aceea cel mai bine este să se facă și a doua verificare.

Nu este foarte greu să îți vezi visul împlinit, dar cu toate acestea este nevoie de muncă și de căutare continuă. După ce ai găsit firma de care vorbeam mai sus vei putea participa mai ușor la licitații, mai ales că vei știi că totul este în regulă.

Poate vei considera că nu este nevoie să apelezi la o astfel de firmă, că există destule informații pe internet. Cu toate acestea eu îți recomand să apelezi la firmă pentru că ea are deja experiență în acest domeniu, știe la ce să se aștepte de la o licitație publică și cum să prevină posibilele erori și greșeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.