Un cadou perfect pentru proaspeții însurăței!

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Și pot spune că este un eveniment fericit și pentru cei care participă la el. Pentru că te bucuri atunci când afli că sora ta, prietena sau colega și-a găsit în sfârșit fericirea alături de sufletul ei pereche, nu?

Ei bine, acum două săptămâni am fost invitată la nunta uneia dintre cele mai bune prietene, de care mă lega o prietenie veche, din copilărie. Având în vedere că timpul nu ne mai ajunge deloc, ne-am întâlnit mai rar, iar aceasta a fost ocazia perfectă de a îmi vedea prietenele, de a râde și a glumi împreună cu ele. Și fiind apropiată de mireasă, am stat lângă ea, ajutând-o când a fost nevoie. Astfel am observat și ce cadouri a primit, rămânând absolut fascinată de unul dintre cele mai frumoase cadouri, o lenjerie de pat.

O lenjerie de pat – un cadou perfect, care va fi admirat de toată lumea!

Sunt înebunită după lenjerii de pat, cred că am făcut o obsesie pentru acestea. Nu cred că trece o lună fără să îmi cumpăr încă una. Care…va fi ultima…așa îi spun mereu soțului când mă întreabă „câte lenjerii ai de gând să mai cumperi? Și ce vei face cu atâtea?”

Lenjeria era perfectă pentru a fi făcută cadou. O fundiță…inimioare…din bumbac 100 %…Trebuia să am și eu una acasă. Culorile erau atât de vii, lenjeria arăta minunat.

De aceea, am întrebat fără rușine de unde a cumpărat-o pentru că îmi doresc foarte mult una la fel. Prietena noastră, care adusese lenjeria, mi-a spus că este din material de calitate, tip țesătură ranforce, imprimeul fiind realizat cu ultima tehnologie de printare, cu vopsea reactivă, necancerigenă și antialergică. Dacă se respectă instrucțiunile de întreținere, vopseaua nu iese din țesătura lenjeriei, culorile rămânând la fel de vii chiar și după spălare. Calitatea unei lenjerii este extrem de importantă, pentru că este necesar să avem un somn odihnitor.

Voi după ce vă uitați atunci când cumpărați o lenjerie? Ce caracteristici trebuie să aibă, astfel încât să vă mulțumească?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.