Siropelul Happy Kid de la Ayurmed, pentru copii sănătoși și fericiți!

Sănătatea este înainte de toate cea mai importantă. Un copil este un miracol pentru părinții săi, este pilonul existenței acestora. Vestea că vor avea un copil este specială pentru părinți. Pentru că un copil îți întregeşte existența, dă un sens vieții tale. Iar sănătatea copilului tău este ceea ce contează cu adevărat!

Indiferent de ce maşină conduci sau în ce casă luxoasă stai, dacă nu există sănătate, nimic nu mai contează. Eu, ca mamă de două prințese, atunci când este una dintre ele bolnăvioară, mi-aş dori să pot lua eu boala de la ele. Pentru că atunci când îți vezi copilul cu febră mare sau cu o tuse care nu îi dă voie să adoarmă, este îngrozitor pentru un părinte.

Sănătatea copiilor este foarte importantă nu doar pentru moment, ci și pe termen lung pentru viitorul adult. Un copil care crește în mod armonios, al cărui organism reușește să se apere de boli și infecții va deveni un adult fără probleme de sănătate. Conform medicinei tradiționale indiene Ayurveda, numită și Știința Vieții, o digestie sănătoasa și bine echilibrată reprezintă cheia unei sănătăți perfecte. Iar acest lucru este valabil în special pentru copii, care se află într-un proces de creștere.

Happy Kid de la Ayurmed, pentru copii sănătoşi!

copii sănătoși

Şi, de parcă ar fi ştiut cât de mult mă preocupă starea de bine a fetelor, Brander mi-a trimis spre testare un sirop din produse naturale 100%, un sirop perfect pentru sănătatea copiilor. Siropul Happy Kid de la Ayurmed , din produse ayurvedice, avizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Unele plante au proprietatea de a tonifia organismul, de a susține sănătatea și creșterea armonioasă, atât fizică, cât și mentală. Specialiștii în medicina Ayurvedă au ales aceste plante și le-au combinat pentru a obține un supliment alimentar cu totul deosebit, destinat copiilor.

Siropelul este extrem de bun, contribuind la creșterea imunității copilului, lucrul care m-a interesat pe mine cel mai mult. Însă are foarte multe plusuri, astfel:

 – protejează căile respiratorii

 – contribuie la o funcționare excelentă a sistemului digestiv

 – menține un apetit sănătos

Siropelul se agită bine înainte de fiecare administrare, cu 30 de minute înainte de masă, fiind de preferat cure de cel puțin 30 de zile. Eu îl utilizez pentru fetița cea mică, de 3 anișori, câte o linguriță pe zi.

Cea mică merge la cămin, în primul an, iar imunitatea ei este destul de slăbită. Încă nu a reușit să își formeze o imunitate suficient de bună, așa încât merge la cămin o săptămână, după care încep mucișorii, tusea, ajungându-se chiar la febră, gât cu puroi, bronșiolite, faringo-laringite, enterocolite. Anul acesta am avut-o bolnăvioară destul de des, însă de cel puțin 3 săptămâni de când utilizez Happy Kid am observat că nu se mai agravează. Nu mai face complicații și febre atât de mari. Sperăm că am descoperit licoarea magică care să ne țină departe de antibiotice sau mai grav de branule!

Ați auzit de acest siropel? L-ați folosit la copilașii voștri? Vă recomand să îl încercați, mai ales că este compus din plante naturale 100 %! Siropel natural pentru copii sănătoși!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.