Dacă Viața ți-ar da întâlnire, te-ai duce? Ai fi curios să vezi ce sfaturi are pentru tine?

Când Viața îți dă întâlnire, nu poți lipsi! Așa gândește și Lucy…de data aceasta, pentru că celelalte invitații le ignorase complet. Un plic crem pe care era scris cu caractere pompoase numele ei, o cerneală cât se poate de neagră și o ștampilă aurie, în relief…trei vârtejuri unite.

„Stimată Lucy Silchester,
Întâlnirea a fost stabilită pentru luni, 30 mai 2011. 
Cu sinceritate,
Viața” 

Viața…viața are nevoie de tine, îți dă întâlnire…să merg oare?

Într-un labirint de birouri, Lucy, cea care de la o minciună nevinovată, menită să o ajute, ajunge să spună minciună după minciună, are întâlnire cu Viața. Un bărbat într-un costum gri șifonat, o cămașă gri și o cravată gri…El este Viața…nebărbierit, cu cearcăne vineții, ochii injectați…părea nedormit de câțiva ani de zile.

Se pare că acest omuleț știa totul despre ea…și…era destul de tulburător să știe că toate lucrurile mărunte pe care le făcea în secret erau notate și introduse într-un calculator. Însă ea nu este pregătită să poarte această discuție, așa că pleacă cu o jumătate de oră mai devreme de la întâlnire….Exact cum anticipase și Viața!

Lucy era o Silchester, nu se plângea și își făcea griji de ce va crede Lumea…De aici și minciunile pe care le toarnă. În loc să spună adevărul, ea spune tuturor că l-a părăsit pe Blake și că și-a dat demisia de la locul de muncă. Dar pentru că nu se destăinuise nimănui, pentru că purta cu ea acest mare secret, un balon plin de durere, ea se aflase în singurătate, furie și compătimire. Însă trecuse…Dacă Viața ar fi vrut să se vadă în urmă cu doi ani, ar fi înțeles, pentru că atunci simțea că se prăbușește. Însă acum…nu mai simțea asta.

O poveste surprinzătoare, care îți încălzește inima!

Atâta vreme cât existăm, Viața ne stă alături. Este important să revărsăm iubire, afecțiune și atenție asupra vieții noastre, pentru că ea ne aparține nouă, ne sare în ajutor și ne încurajează. Dacă ai impresia că vrei să renunți la viață, ea nu te va abandona. Exact ca pe Lucy. Oare ce se va întâmpla în final? Se va înțelege mai bine cu Viața ei? Se vor schimba comportamentele tuturor celor din familia Silchester? Se va apropia oare de tatăl ei?

Pentru a afla toate aceste lucruri, vă recomand să citiți „Întâlnire cu viața” pe care o găsiți la Grupul Editorial All. Cecelia Ahern este o scriitoare romantică, cu povești surprinzătoare, amuzante, emoționante, cu mesaje profunde. Voi ați citit cartea?

Un comentariu


  1. n-am citit inca nimic din cartile acestei autoare, dar urmeaza. Am luat 3 carti semnate de ea de la Bookfest.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.