„Cei şapte ani de acasă”, o carte excelentă pentru micuți!

„Bună ziua”, „Te rog frumos”, „Mulțumesc”…cuvinte mari în gura unor micuți….

Este important să îi învățăm pe copilaşi care sunt bunele maniere, cum să se comporte acasă, în societate, cu prietenii. Noi, părinții suntem un exemplu pentru ei, suntem responsabili direct de tot ceea ce învață sau nu învață.

Pentru micuți, bunele maniere sunt predate de către părinți

Bunele maniere reprezintă cartea noastră de vizită. De aceea este foarte important să știm cum să ne comportăm, ce spunem în anumite situații, cum să legăm conversații sau să ne facem prieteni. Pentru aceasta, cei șapte ani de acasă sunt extrem de importanți. Pentru că în această perioadă, copilul învață obiceiurile sănătoase, dar și manierele elegante.

Cartea „Cei șapte ani de acasă” este un bun prieten pentru copilași. Fetiței mele îi place foarte mult, mai ales că citește singurică. Este structurată pe mai multe capitole, din care învață că ochii sunt averea noastră, cât de importantă este îngrijirea dinților, a mâinilor și a picioarelor. Care sunt manierele la masă, cum să își organizeze eficient timpul. Ce înseamnă un copil cinstit și cât de importantă este punctualitatea. Este o carte care îi învață pe copii să fie sănătoși, politicoși și buni. Textele sunt scrise pe înțelesul lor, însoțite de imagini sugestive, făcând astfel lecturarea cât mai ușoară.

La început, ne-am uitat împreună pe carte, însă pentru că nu reușeam decât seara să stau cu ea, s-a obișnuit să citească singură, iar seara îmi povestea ce a învățat nou din carte. Era foarte mândră de ea și extrem de încântată de carte. Nu a terminat-o încă, are 110 pagini, însă sunt mulțumită că este scrisă pe înțelesul ei, astfel încât eu nu trebuie să fiu alături de ea pentru a înțelege ceea ce citește.

Consider că este extrem de important să îți ajuți copilul să învețe, să înțeleagă și mai ales cum să se comporte în societate. Iar această carte, primită de la Grupul Editorial All, este perfectă pentru a completa ceea ce îi învățăm și le explicăm noi.

17 comentarii


 1. Chiar ma gandeam de acum sa ofer mai multe carti cadou copiilor. Sunt educative si vesele, raman amintire, deci e cadoul perfect,

  Răspunde

 2. Nu totii copii au cei 7 ani de acasa, dar…intotdeauna trebuie sa-i invatam si sa ii facem sa inteleaga. Oare daca as cumpara aceasta carte, nepotelul meu se va schimba in vreun fel?

  Răspunde

 3. Imi plac mult cartile alese de tine pentru fetitele tale. Aceasta carte este potrivita pentru dezvoltarea lor, iar exemplul personal este cel mai bun. Felicitari!

  Răspunde

 4. Si eu pun mare pret pe educatie si pe cei 7 ani de acasa. Imi doresc mult aceasta carte si sper sa mi-o iau si eu pentru ca vreau sa vad exact cum pune problema!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.