De unde cumperi pătuțuri copii la prețuri bune?

Primul lucru pe care îl faci după ce afli că eşti însărcinată este să începi să cumperi pentru bebeluş, nu-i aşa? Ai auzit de la X şi Y că vei avea nevoie de atât de multe lucruri: pătuț, biberoane, încălzitor pentru biberoane, cădiță specială pentru bebe, pompă de muls. Şi câte mai sunt…Însă timp de 9 luni ai timp să iei tot ce îți trebuie. Ba chiar vei cumpăra şi lucruri pe care nu le vei folosi niciodată. Îți spun eu…

Sosirea pe lume a unui bebeluş este cel mai minunat pentru un părinte. Îți imaginezi cum îi vei admira fețişoara drăgălaşă, cum îl vei săruta de mii şi mii de ori. Dar oare îl vei culca cu tine în pat sau îi vei cumpăra pătuțul lui? Un pătuț cu prințese pentru domnişoara ce va veni sau unul cu maşini pentru cavaler? De cele mai multe ori mămicile cumpără pătuț pentru bebeluş, deşi uneori nu îl folosesc decât pe post de mobilă. Eu trebuie să recunosc că am cumpărat pătuțul pentru a dormi bebele în el, însă a dormit mai mult cu noi. Pătuțul însă l-am folosit pentru a lăsa bebeluşul pe timpul zilei, astfel încât să fiu sigură că nu cade din pat când nu sunt lângă ea.

De unde cumpărăm patuturi copii la prețuri bune?

Allkids ne oferă pătuțuri diverse, pentru toate buzunarele. Găsim aici pătuțuri din lemn, pătuțuri pliante la prețuri să satisfacă pe oricine. Știm cu toții cât de greu este pentru un părinte, mai ales la început de drum. Când ai nevoie de atâtea lucruri, scutece, lapte praf, și multe altele. De aceea, aici vom găsi pătuțuri care nu costă foarte mult, permițându-ne să le amenajăm un locșor unde să se simtă bine.

Pătuțurile pentru copii au un design simplu și clasic, fiind alegerea ideală pentru orice tip de încăpere. Pătuțurile sunt utilizabile de la 0 luni la 3-4 ani, fiind produse în U.E. cu certificare de siguranță și calitate Europeană.

Majoritatea pătuțurilor sunt realizate din lemn masiv, beneficiind de finisaje de excepție. Lemnul este tratat cu vopsele și lacuri ecologice pe bază de apă conform normelor si reglementărilor Europene. Pătuțul nu reprezintă nici un pericol pentru sănătatea celui mic.

Pentru a se adapta nevoilor părintilor, dar și ale copiilor, salteaua se poate fixa pe 3 nivele de înălțime. De la naștere și până în momentul în care bebelușul începe să se ridice singur în fund, este recomandat nivelul superior. În momentul în care bebelușul stă singur în fund și începe să se ridice în picioare, folosim nivelul intermediar. Nivelul inferior îl folosim în momentul în care copilașul se ridică în picioare.

Pătuțul este cel mai important accesoriu din camera bebelușului

Camera copilului este atât de importantă pentru un copil. Chiar dacă la început cu siguranță va sta cu tine în cameră, în pat, copilul crește și va fi extrem de bucuros văzând că are camera lui. Pătuțul lui, lenjeria de par cu ursuleți care abia așteaptă să îl învelească, cutiile cu jucării, covorșul cu străduțe, parcări și blocuri.

Ce fel de pătuț ați cumpărat pentru bebeluș? A stat, a dormit în el, sau ați preferat să îl luați în pat cu voi pe bebe?

2 comentarii


  1. nu pot recomanda eu un magazin anume, dar oricum online e cel mai bine sa cumperi de toate pentru caa poti compara foarte usor preturile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.