Libris.ro a implinit in 21 mai 2017 8 ani de existenta !

Cea mai de incredere librarie online din Romania, Libris.ro, este o divizie a companiei a Libris SRL, infiintata in anul 1991, la Brasov.

Povestea de succes Libris.ro este mai mult decat meritul echipei dedicate si pasionate din spatele acestui proiect, este meritul iubitorilor de carte din intreaga tara, care ne demonstreaza an de an ca exista inca interes pentru cartea in format clasic.

Prin magazinul virtual, Libris pune la dispozitia cititorilor o oferta de peste 110.000 de titluri de carte in limba romana si in engleza (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Strategia de dezvoltare Libris.ro pune accent pe diversificarea categoriilor de carte disponibile in magazinul online, in mod special cu accent pe educatie si dezvoltare personala.

30% din comenzile Libris provin din Bucureşti, capitala fiind urmată de Braşov, Cluj, Iaşi şi Timiş.
„Cele mai multe comenzi provin din mediu urban, dar avem multe şi din mediul rural. Datorită facilităţii cu transportul este la fel de simplu să comanzi din orice sat din Romania ca şi din Bucureşti.

Mai mult de 5% din comenzile noastre au fost în afara ariei uzuale de acoperire a firmelor de curierat, dar au fost livrate cu success şi foarte rapid. Să nu uităm că mai există librării doar în oraşele mari, iar alternativa pentru oraşele mici şi mediul rural o reprezintă librăriile online. Prin strategia noastră vrem să facilităm accesul oamenilor la cultură, indiferent de zona geografică de unde comandă”, a declarat Laura Ţeposu, Director Dezvoltare Libris.ro.

Libris.ro a implinit in 21 mai 2017- 8 ani de existenta !

Colaboram cu mai mult de 500 de furnizori din tara si din strainatate pentru a acoperi o gama larga a domeniilor de interes: albume de arta, beletristica, dezvoltare personala, biografii, carte scolara, sanatate, religie etc.

Prin contactul rapid cu editurile, experienta si profesionalismul echipei, oferta actualizata permanent, dar si prin pasiunea pentru cultura, Libris aduce aproape, tuturor celor interesati, starile de spirit si orizonturile deschise pe care doar lectura si muzica le pot oferi.

O librarie care ajuta!

In decembrie 2014 Libris.ro s-a alaturat proiectului Salvati Copiii de reducere a ratei mortalitatii infantile in Romania, modalitatea de donare pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, acestora li s-a oferit optiunea de a dona pentru Salvati Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o alta suma.

In 15 luni de la lansarea acestui parteneriat s-au dotat 3 maternitati cu echipamente ultra-performante in valoare totala de 70.000 euro. Astfel, prin disponibilitatea lor şi prin donaţii, Libris.ro şi Organizația „Salvaţi Copiii” România, au reuşit să doteze Maternitatea „Filantropia” Bucureşti cu cel mai performant incubator (în martie 2015), Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Cluj-Napoca, cu cea mai performantă masă de resuscitare din lume (în octombrie 2015) şi Spitalul de Obstetrică și Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Braşov, cu un incubator performant şi un monitor de funcţii vitale.

Tot in anul 2014, am făcut pasul firesc spre facilitarea apropierii publicului de valorile și talentele literare, prin proiectul Libris Editorial, un partener de încredere pentru scriitorii de toate vârstele și toate generațiile. Astfel,

Libris Editorial este cel mai nou proiect al brandului Libris, alături de cea mai mare librărie online din România, de cea mai cunoscută librărie din Brașov, Librăria Șt. O. Iosif și de Casa de Producții Libris Brașov. Având în spate oameni pasionați, cu o experiență îndelungată în distribuția, promovarea cărților și organizarea evenimentelor culturale în țară și în străinătate, Libris Editorial a reprezentat pasul firesc făcut pentru a întări apropierea publicului de valorile culturale autohtone.

Voi ati cumparat de la Libris.ro? Daca nu ati facut-o pana acum, grabiti-va!

Un comentariu


  1. am vazut promotia cu tombola, am zis ca fac o comanda, dar am uitat. Fiind si ziua mea, a fost mare agitatie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.