Cum să ai timp liber şi bani suficient de mulți?

Zilele trecute m-am întâlnit întâmplător cu Raluca, o fostă colegă de liceu. Deşi au trecut 20 de ani de atunci, era neschimbată. La fel de frumoasă şi cochetă. Părea că anii au trecut pe lângă ea şi nici măcar nu au atins-o.

Vai, dragă Raluca, dar ce bine arăți, i-am spus, încercând să-mi aşez părul pe care îl ciufulise fii-mea. Eu o duc la cămin în fiecare dimineață şi  de cele mai multe ori vrea în brațe. Plânge…dă din mâini şi picioare, mă trage de păr…totul să nu o las acolo. Deci vă dați seama ce imagine de vis sunt dimineața eu. Iar întâlnirea cu Raluca…hmmm…m-a făcut să mă jenez de felul cum arăt.

Adevărul este că arăta tare bine. Am decis să mergem la o cafea și mi-a povestit ce a mai făcut. Se angajase, era model de videochat. Era mulțumită de locul de muncă, îmi spunea că lucrează cu oameni calzi și profesioniști, oameni care au ajutat-o să învețe totul.

Model Videochat

Cine este OKStudio?

OkStudio este unul dintre cele mai apreciate studiouri de videochat profesioniste din București. Modelele care lucrează aici au parte de un mediu de lucru plăcut, civilizat, legal și transparent.

Chiar dacă nu cunoști nimic despre această activitate, aici vei descoperi totul. Vei vedea că este o activitate interesantă și extrem de atractivă financiar. Poți învăța limba engleză și limba franceză, vei învăța să te apreciezi, descoperindu-te pe tine însăți.

Ce calități trebuie să ai pentru a intra în această activitate?

 • Să fii feminină şi creativă în orice moment.
 • Să poţi purta conversaţii interesante în limba engleză sau franceză.
 • Să fii o persoană serioasă şi să respecţi condiţiile de confidenţialitate.
 • Să ai o prezenţa fizică plăcută şi agreabilă.
 • Să fii provocatoare, şi nu doar fizic, ci şi prin ceea ce exprimi.
 • Să fii comunicativă şi open minded.

Raluca este o prezență foarte frumoasă, este prezentabilă și atrage priviri pe oriunde s-ar duce. Mă uitam la mine cum arăt…cu părul prins într-o coadă de cal și ușor ciufulit, cu siguranță că nu m-ar fi primit la job. 🙂 Era încântată de acest job, unde confidențialitatea era extrem de importantă și respectată de către toată lumea. Este o slujbă legală. Facilităţile de a lucra 100% legal sunt nenumărate. Astfel își putea construi o carieră pe termen lung, un viitor sănătos, curat  și mai ales corect din punct de vedere fiscal.

Camerele sunt foarte curate, spațioase, iar personalul extrem de amabil. Colegii sunt drăguți și ori de câte ori ai întrebări sau nelămuriri sunt dornici să te ajute. Nu i-au cerut decât seriozitate, spunându-mi că aceasta este principala calitate pe care trebuie să o aibă. Dar la fel de serioși sunt și ei, plata făcându-se mereu la timp, iar bonusurile fiind substanțiale. Mi-a spus că lucrează la ei de 8 ani, iar în acest timp a reușit să își cumpere un apartament frumos, o mașină și își permite să își satisfacă și orice plăcere.

OkStudio surprinde în fiecare zi cu seriozitatea și stabilitatea pe care o oferă modelelor de videochat, acesta fiind un atuu pentru studio.

3 comentarii


 1. Videochatul nu mai este de mult timp un subiect tabu… Inainte tipele pe care le cunosteam eu si erau modele online se ascundeau cu aceasta meserie, acum, de cand oamenii si-au mai schimbat mentalitatea, vorbesc fara probleme despre ceea ce fac ele in studioul de videochat. Mai ales ca majoritatea nu fac videochat adult, ci glamour.

  Răspunde

 2. Visul fiecarei femei :)) cel putin al meu. Aceasta industrie din cate vad este din ce in ce mai populara la noi in tara, mie chiar mi se pare o modalitate buna de a avaea bani.

  Răspunde

 3. Cred ca este una dintre probleme cu care ne confruntam fiecare dintre noi. Intr-adevar, una dintre variantele pentru care femeile pot opta este videochatul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.