Jucării de exterior ce nu pot să lipsească nici unui copil!

Copiii trebuiesc învățați să se joace afară, în aer liber, cu jucării adecvate. Pentru a se dezvolta armonios atât fizic cât și psihic, copilul trebuie încurajat să facă mișcare. Leagănul, coarda, jucării de plajă sau biciclete de la educlass se numără printre cele mai îndrăgite jucării de exterior pentru copii de care se bucură micuții.

Eu recomand biciclete pentru copii. Pornești în călătorii împreună cu copilul tău, vă veți bucura de prezența celuilalt. Va fi mulțumit că poate face anumite activități împreună cu părinții săi! Fiecare copil tânjește după momentele petrecute cu mami sau cu tati.

jucării

Dăruiește-i copilului tău jucării de exterior! Asta îl va face fericit!

Sunt atât de multe jucării pe care părinții le cumpără copiilor. Întotdeauna trebuie să ținem cont de calitate! Este cel mai important aspect! La Educlass, te bucuri de calitatea produselor pe care le achiziționezi. Acesta este unul dintre beneficiile cumpărării de pe acest site. Un alt beneficiu îl reprezintă profesionalismul echipei care lucrează aici, comanda fiind procesată și expediată rapid.

Dacă sunteți în căutare de jucării de exterior pentru copii, aici este locul potrivit unde să intrați. Copilașii se vor bucura de jucăriile pe care le vor primi. La capitolul biciclete pentru copii stau foarte bine. Ai de ales modele foarte frumoase în culori pastelate, personalizate cu Hello Kitty, Charmmy Kitty sau Winx pentru domnișoarele cochete și biciclete pentru băieți curajoși asemenea super eroilor îndrăgiți Spiderman și Ben10!

DINO BIKES Bicicleta Hello Kitty - 144R-HK

Să învețe să meargă pe bicicletă este visul oricărui copil, vis care trebuie încurajat de către părinți. Îmi amintesc că mi-ar fi plăcut și mie să mă plimb cu bicicleta, dar părinții nu mi-au cumpărat decât foarte târziu una. Și…deja eram mare. Nu știam să merg pe ea, dar nici nu îmi mai doream să învăț la vârsta aceea. Așa că, sora mea a învățat să meargă cu bicicleta și a folosit-o. De aceea, când fetița mea și-a manifestat dorința de a învăța să meargă pe bicicletă, i-am cumpărat una și tati a învățat-o. Mi se pare mult mai important să meargă să se plimbe cu bicicleta decât să stea în fața televizorului sau cu tableta în mână.

Dacă nu le-ați cumpărat biciclete copilașilor, trebuie să le luați biciclete de la educlass. Sunt foarte frumoase și sunt de calitate! Orice copil și-ar dori una!

11 comentarii


 1. De ceva timp caut si eu o bicicleta pentru baietelul meu, am vazut cateva aici si trebuie sa aleg una cat mai repede.

  Răspunde

 2. Sunt foarte frumoase. Copii vor fi incantati de astfel de biciclete si vor face miscare intr-un mod placut, ceea ce e un lucru bun. Nici preturile nu sunt foarte mari, asa ca, tot vine sezonul de plimbareala, tot vine ziua lor, nu ar trebui ratata ocazia

  Răspunde

 3. Adevarul e ca si mie imi plac unele jucarii de-acum, ca nu se compara cu cele pe care le aveam noi cand eram mici. Am avut si eu „bicla” , dar pe la generala, asa 🙂 si chiar si asa, nu ma lasau ai mei decat sa ma plimb do’oj de metri in fata gardului casei noastre, in sus si in jos… pana la urma am vandut-o.

  Răspunde

 4. Cred ca au avut copiii mei la biciclete de cand au invatat sa mearga incat am facut si alti copii fericiti pentru ca mereu le-am daruit pe cele vechi.
  Acum au crescut si au biciclete profi’, dar cand erau mici aveau biciclete similare celei din imaginea aleasa de tine (ma rog, Andrei avea model si culoare pentru baiat 😛 )

  Răspunde

 5. Tocmai ce am primit o trotineta, m-am uitat la ea si cum suporta o greutate de 50 kg am si dat cateva ture prin fata blocului. Am captat atentia la toti copii din jur ca sa nu mai spun de parinti si m-am simtit timp de cateva minute copil.

  Răspunde

 6. Bicicleta cu Hello Kitty este superba. I-am luat si eu o tricicleta cristinei si nu stie sa pedaleze. I-am aratat explicat si nimic. Mai am de asteptat pana prinde miscaea. Urmatoarea cred ca va fi cea cu hello kitty! Iubesc acest personaj

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.