Enciclopedia celor mici- Animale domestice, curiozități ale copiilor față de tot ce îi înconjoară!

Copiii au foarte multe curiozități legate de tot ceea ce îi înconjoară. De natură, de animale, de păsări…de absolut tot. Rolul nostru, al părinților este să îi ajutăm, prin materialele educative să înțeleagă, să găsească răspunsuri la întrebările lor. Libris.ro ne oferă cele mai frumoase Atlase, enciclopedii copii, ajutându-i astfel să găsească răspunsuri la tot ce îi interesează.

Curiozități legate de animale, informații prețioase, pe înțelesul copiilor!

Sofia este fascinată de animale, de cățeluși, de pisicuțe, iar Enciclopedia celor mici – Animale domestice , scrisă de Sandra Lebrun, a încântat-o peste măsură. Ce presupune să ai un animal de companie, cum să ai grijă de o pisică sau de un cățel, totul a aflat din această enciclopedie pe care a îndrăgit-o de îndată. Faptul că și animalele au nevoie de un doctor, exact cum avem și noi…Asta a făcut-o să își dorească să devină „doctor de animale”. Să le pot îngriji, mami!, mi-a spus mândră de decizia ei.

Enciclopedia conține primele informații pentru cei mici, un puzzle din 12 piese și jocuri și abțibilduri. Are ilustrații deosebit de frumoase și amuzante, dar și o poveste în imagini. Aceste imagini atât de frumos colorate îi atrag pe cei mici, cartea devenind una dintre preferatele lor.

Mie îmi plac foarte mult aceste enciclopedii. Tocmai pentru că îi ajută să descopere informații legate de acele curiozități pe care le au. Află atât de multe lucruri folositoare despre animale, cum este cazul acestei enciclopedii, dar și despre multe alte lucruri interesante pentru ei. Din această categorie, Libris are o ofertă foarte bogată de carte. Pentru micii cititori, această ofertă reprezintă o incursiune în universul nesfârșit al întrebărilor: cum funcționează corpul uman, cum s-a format Universul, care au fost primele viețuitoare de pe pământ, cum putem proteja planeta în care trăim.

Ce părere aveți despre aceste enciclopedii, atât de educative pentru copilași? Voi le-ați cumpărat pentru micuții voștri? Le considerați utile?

13 comentarii


 1. Oh,da! Am avut colectii de enciclopedii pentru pitici de cand erau de 2-3 ani…acum sunt mari, au 10, respectiv 8 ani si am renuntat la colectiile vechi, preferand colectii de enciclopedii adecvate varstei. Este si foarte adevarat ca avem extrem de multe enciclopedii care le vor fi utila pana cand ajung adulti 🙂 ))))
  Cand erau mici facusem o obsesie sa le cumpar carti, jucarii si jocuri 🙂 )))))

  Răspunde

 2. N-am copii, dar bineinteles ca sunt utile. Si eu am avut asa ceva cand eram mica – bine, aratau altfel, dar existau – si poate ca nu intamplator geografia mi-a devenit meserie.

  Răspunde

 3. Gasesc foarte interesanta aceasta carte si chiar imi doresc sa o iau si entru Criss. Nu stiam ca are si puzzle si abtipilduri in ea. Big Like

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.