Lumea Animalelor – Enciclopedia pentru copii, texte și imagini pe înțelesul copiilor!

Unde trăiesc?

Cum se apără?

Ce mănâncă fiecare?

Întrebări pe care orice copil le pune, întrebări la care așteaptă răspunsuri. Răspunsuri pe care trebuie să le înțeleagă…Și cum poate un copil să înțeleagă mai bine dacă nu ajutându-se de o enciclopedie. Lumea animalelor – Enciclopedia pentru copii este o lucrare extrem de captivantă. Întrebările și răspunsurile sunt amuzant ilustrate, fiecare imagine având legenda sa. Textele sunt scurte, oferind o lectură plăcută micuțului. Cartea face parte din categoria Cărți educative a librăriei online Libris.ro, fiind scrisă de Barbara Paviet.

Știință pe înțelesul copiilor!

Copiii adoră animalele, fiecare își dorește un prieten indiferent cât de mic ar fi. Dar dacă îl întrebi ce știe despre animale, îți va spune că sunt atât de drăgălașe…Din această enciclopedie, vor afla că puii animalelor sunt la fel de jucăuși ca și copiii. Puilor le place să se joace și își petrec cele mai frumoase clipe alergându-se sau hârjonindu-se.

Din această enciclopedie ei pot afla că animalele sunt capabile de performanțe inaccesibile omului: să trăiască sub apă, să alerge foarte rapid. Știați că delfinii reperează obstacolele și își detectează prada grație sistemului radar? Becața poate vedea de jur împrejur fără să se întoarcă sau șoimul călător este cel mai rapid din lume. El poate atinge peste 200 km/h.

În deșert, soarele arde puternic și este foarte greu să găsești apă și hrană. De aceea, pentru a supraviețui, animalele adoptă tehnici diferite: își fac provizii, se îngroapă în nisip. Multe nu beau deloc și se mulțumesc cu apa conținută în vegetație sau în insectele pe care le mănâncă.

Paginile din eciclopedie conțin informații interesante, completate de rubrici în care există răspunsuri la întrebările pe care copiii le pun cel mai des. Sunt precum paginile din revistă. Desenele sunt amuzante, îmbinate cu poze color, completând textele simple, clare și precise.

Copilașii vor fi atrași cu siguranță de prezentările detaliate și clare, de fotografiile și de ilustrațiile incredibile care înfățișează scene din viața animalelor.

10 comentarii


 1. Foarte interesanta cartea, cand voi avea copii si eu voi apela la astfel de carti. Sunt foarte dragute si cei mici pot invata mai usor cu ajutorul imaginilor.

  Răspunde

 2. Mi-ar plăcea să citesc această carte împreună cu nepoțica mea! Vom învăța amândouă lucruri interesante.

  Răspunde

 3. Imi place ca alegi carti pe intelesul fetelor tale. Au ocazia sa invete putin, cate putin ceea ce conteaza, iar imaginile sunt perfecte pentru varsta lor.

  Răspunde

 4. Imi plac si mie genul acesta de carti, s-ar putea sa gasesc informatii interesante si pentru mine, nu stiu pentru ce nivel sunt dar sigur stiu ca …. doar nu le stim pe toate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.