Schimbările prin care trece corpul tău în sarcină sunt uimitoare!

Corpul tău în sarcină trece prin anumite schimbări. Îți cresc sânii, te îngraşi, te doare spatele, mijlocul, se schimbă aspectul pielii, iar tonusul muscular nu mai este acelaşi. Sunt foarte multe graviduțe care nu se mai simt bine în corpul lor. Însă rezultatul final, bebeluşul, te ajută să treci mai uşor peste toate aceste schimbări. Nu-i aşa?

În sarcină, este important să te relaxezi!

Este foarte important să te relaxezi, să te destinzi. Ca şi alimentația corectă, relaxarea este un puncte forte pentru o graviduță. Te ajută atât pe interior, cât şi la exterior.

Parfumurile, deodorantele şi duşurile nu îți vor mai părea eficiente contra transpirației. Aşa că, acum nu te vei mai simți protejată împotriva transpirației şi a mirosului acesteia.

Pentru a evita mirosul de transpirație încearcă să scoți din alimentație cărnurile şi condimentele, mai ales ceapa şi usturoiul. Foloseşte un ventilator, astfel încât să te simți mai bine, dar ai grijă să nu bată direct în tine. Poartă haine lejere din materiale naturale, evitând astfel sinteticele.

Deodorantele cosmetice devin aproape ineficiente în această situație. De aceea trebuiesc folosite deodorante farmaceutice sau dermato-cosmetice. O vizită la plafar te va ajuta cu siguranță!

Piatra de alaun are proprietatea nu numai de a elimina mirosul neplăcut de transpiraţie, dar şi de a regla procesul. Este foarte eficienta în acest caz.

Deodorantele naturale sunt soluțiile ideale nu doar dacă eşti însărcinată. Folosirea deodorantelor cosmetice, direct pe piele, facilitează accesul substanţelor toxice din compoziţia lor să pătrundă rapid în sistem şi să se răspândească în tot organismul.

Transpiraţia este un proces natural şi sănătos prin care se elimină toxinele din corp. Dacă nu sunt eliminate, aceste toxine se depozitează în nodulii limfatici de sub braţe. De aici şi mirosul deranjant pe care încercăm să-l îndepărtăm sau să-l camuflăm cu alte parfumuri sau chiar să-l inhibăm.

Soluţiile naturale pentru înlocuirea acestora nu împiedică transpirația şi nici nu introduc alte substanţe toxice în corp.

Voi ce fel de deodorante folosiți? Ați renunța la cele cosmetice, alegând soluțiile naturale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.