Sănătate, protecție și regenerare pentru ficat!

„Un organism sănătos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav o închisoare”

Francis Bacon

După cum bine știm, ficatul este unul dintre cele mai mari organe ale corpului, dar și cel mai complex din punct de vedere metabolic. El îndeplinește funcții multiple, fiind responsabil de sănătatea generală a organismului. Ficatul este considerat fabrica de sinteză a substanțelor esențiale pentru funcționarea organismului.

Vatra, Ficatul, Medic, Accident Vascular Cerebral Vatra

Ficatul formează bila, produce enzime, sintetizează colesterol, factori de coagulare și substanțe cu rol în imunitate. Este filtrul de purificare al organismului, unul dintre organele cele mai importante. Neutralizează și elimină toxinele, metabolizează medicamentele și alcoolul, elimină excesul de hormoni.

Când ficatului nu îi merge bine, oboseala, durerile de cap şi indispoziţia ne dau peste cap. Stilul de viață modern determină acumularea în organism a substanțelor nocive. Dacă ficatul funcționează corect, substanțele dăunătoare sunt eliminate. Dacă nu funcționează corespunzător, atunci apar diferite afecțiuni: tulburări dispeptice, boli de piele, alergii, tulburări de coagulare, fibroame, formațiuni chistice.

Sănătate, protecție și regenerare pentru ficat

Ayurmed s-a gândit la sănătatea noastră și ne oferă un protector natural al ficatului. Livecom Tab, un supliment alimentar ayurvedic, 100 % natural, din plante medicinale indiene.

Livecom Tablete conține plante ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substanțelor ce pătrund în organism. Ficatul este susținut în procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Prin menținerea unui tranzit intestinal normal este asigurată absorbția eficientă a substanțelor nutritive din tubul digestiv și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din colon.

Aceste tablete ajută la eliminarea toxinelor, dar și a deșeurilor metabolice acumulate la nivelul sângelui, ficatului și splinei, cauzate de o alimentație dezechilibrată, consumul de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri. Acest produs susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară. Asfel îmbunătățește digestia, tranzitul intestinal și conduce la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge.

Pentru că momentan nu am probleme cu ficatul, am ales să ofer aceste tablete mamei mele, astfel că, mulțumită Brander, a testat acest supliment natural. A folosit o tabletă de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă. După două săptămâni de utilizare se declară mulțumită, fiind hotărâtă să îl folosească cel puțin trei luni, cât este recomandată o cură.

Este atât de importantă susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism. Trebuie să punem mare preț pe sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală și convalescență! Voi ce ați ales să folosiți pentru a vă proteja ficatul?

17 comentarii


 1. e bine si ca le-ai dat mamei, dar sa stii ca nu trebuie sa ai probleme deja ca sa iei un protector pentru ca de multe ori analizele ne ies bune si ficatul sufera.

  Răspunde

 2. Eu am avut o perioada cand luam in jur de 10 pastile pe zi si un protector m-a ajutat mult. Chiar daca initial nu pare sa avem nevoie si nu avem probleme cu ficatul, in timp trebuie sa avem grija de el.

  Răspunde

 3. Eu am incercat o detoxifiere cu sucuri verzi, dar nu am reusit, a fost prea greu, asa ca prefer aceste suplimente naturale din plante. Mult mai comod. Am si eu o saptamana de cand le folosesc. Astept rezultatele acum.

  Răspunde

 4. Adevarul e ca trebuie sa avem grija de ficatul nostru, mai ales dupa sarbatorile in care avem bucate alese, dar grele pt organism…

  Răspunde

 5. Ma bucur mult ca traim intr-o societate in care avem acces la medicamente ca sa ne simtim bine. Imi pare rau ca e nevoie de ele, dar e mai bine ca exista.

  Răspunde

 6. Eu folosesc protector pentru ficat datorita medicamentelor pe care le iau zilnic. Nu am diabet dar as merge pe Livecom pentru diabetici, am citit undeva ca acestea contin multi carbohidrati, de aceea am avut si retineri in a-l solicita sa il testez.

  Răspunde

 7. eu am zis sa-l incerc, pentru ca pe langa mancare, ficatul se chinuie si de la poluarea din oras, si de la stres, si de la orice. deci nu strica niciodata sa previn

  Răspunde

 8. Eu evit astfel de suplimente, am un stil de viata sanatos si asta ma priveaza de multe probleme de sanatate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.