Dragostea…este cea care ne dă putere!

Dragostea…un sentiment atât de frumos…un amalgam în care de multe ori eşti confuz. Te ia prin surprindere, uneori doare, dar de cele mai multe ori este atât de perfect totul! Important este să găseşti persoana care merită să îi dăruieşti inima ta! Persoana care îți oferă acelaşi lucru…poate chiar mai mult!

dragostea

Dragostea este acel nor pe care pluteşti…dar nu singur!

Este perfect să împarți bucuriile, dar şi grijile cu cineva drag. Fiecare avem perechea lui…chiar dacă unii nu au găsit-o încă. Acolo, undeva…prințul te aşteaptă!

Atunci când suntem doi, viața este mai frumoasă. Iubirea este ceva sublim, este acel sentiment care te face mai frumos. Sufletul este hrănit cu iubire, inima este fericită, noi suntem mai calzi, mai domoli. Fericiți!

Iubirea…fără ea viața este tristă, singurătatea doare, casa este pustie. Patul te aşteaptă gol…parcă nu ai nici o tragere de inimă să te bagi în el, cauți să te cuibăreşti la pieptul cuiva…Dar nu găseşti nimic, pe nimeni. Nu dispera, jumătatea ta te caută!

Şi după câțiva ani vin şi prichindeii…unul, doi, trei…sau câți vreți voi! Ce fericire! Familia este întreagă, acum chiar te bucuri de tot ce te înconjoară. Te bucuri de zâmbetele micuților! Te bucuri de fiecare seară, în care adormi citindu-le o poveste!

Mânuțele mici care te iau de gât şi mâinile puternice ale tatălui care vă protejează este cel mai frumos tablou pentru o femeie, pentru o mamă.

Eşti de acord cu mine? Este dragostea cel mai frumos sentiment, cel mai pur? Merită să te dăruieşti total?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.