De ce ador să cumpăr lenjerii de pat?

Ca orice persoană am și eu o manie: îmi place să cumpăr lenjerii de pat. Indiferent de câte lenjerii am, întotdeauna văd un model care îmi place atât de mult încât nu mă pot abține să nu îl achiziționez. Lenjeria de pat are o importanță deosebită. Ea dă culoare unui dormitor, îl împrospătează, te atrage cu drag în cameră.

Știm cu toții că un somn liniștit, fără griji, depinde și de lenjeria pe care o ai pe pat. Dormitorul este acea cameră în care te retragi seara, după o zi grea, obositoare, stresantă. Îți dorești odihnă, îți dorești vise plăcute și un somn odihnitor, nu? De aceea lenjerii de pat bumbac este alegerea perfectă. Bumbacul este extrem de apreciat atunci când vine vorba de lenjeriile de pat, prosoapele, halatele de baie, mai ales dacă bumbacul este unul de calitate. De ce? Sunt ușor de întreținut, oferind confort întreaga noapte. Și, bineînțeles, pot fi folosite și ca decor, având în vedere modelele frumoase, elegante.

lenjerii de pat

Îmbracă-ți dormitorul cu stil, oferindu-i confort și relaxare folosind acele lenjerii de pat pe care le consideri perfecte!

Culorile vibrante, pline de energie, modelele atât de minunate, îți dau un imbold în a cumpăra încă una…și încă una. Cel puțin la mine așa este. Soțul meu mă întreabă de fiecare dată când vede o lenjerie nouă: alta? Ce ai de gând să faci cu atâtea? Iar eu îi răspund amuzată Le strâng zestre la fete 😛

Și chiar și după mai multe spălări, lenjeriile din bumbac se păstrează foarte bine, menținându-și culorile vii și finețea care ne relaxează. Lenjeriile din bumbac permit aerului să pătrundă prin ele, pielea noastră oxigenându-se în permanență. Iar noi vom avea parte de un somn atât de relaxant, de odihnitor. De exemplu, când ajung mai târziu de la serviciu, extrem de obosită, nu îmi doresc decât să fac un duș scurt și să mă întind în patul îmbrăcat de sărbătoare, care mă învăluie într-un parfum fin, delicat, suav.

Lenjeriile de pat din bumbac se numără printre cele mai căutate, în primul rând având în vedere calitatea acesteia și prețul extrem de bun la care le găsim. Există peste 100 de modele care adoptă stiluri diferite: modele tematice, geometrice, florale sau foarte detaliate. Exact compoziția de 100% bumbac din aceste lenjerii asigură un confort sporit, și în același timp o senzație placută la atingere. De asemenea, bumbacul absoarbe umezeala pe timpul nopții, fiind mai rezistent în timp față de lenjeriile din poliester. Este important ca lenjeria de pat să fie schimbată o dată pe săptămână, maxim la două săptămîni. Altfel, aceasta devine un mediu propice pentru găzduirea bacteriilor și a acarienilor, care pot duce la afecțiuni respiratorii, alergii sau eczeme.

Voi ce fel de lenjerii de pat preferați? Alegeți calitatea sau nu țineți cont de acest aspect? Cosiderați că lenjeria este acel accesoriu care înfrumusețează un dormitor?

5 comentarii


  1. Sincera sa fiu imi aleg lenjeria dupa model si abia apoi ma uit la materiale si alte alea. Imi plac mult lenjeriile din bumbac si le prefer pentru ca acestea se mentin mai bine in timp

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.